Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΓΚΗ


Η Κατερίνα Μπαγκή, κόρη της Δήμητρας και του Βαγγέλη Μπαγκή, γεννήθηκε το 1981 στην Έδεσσα και κατοικεί μόνιμα στην Όρμα Αριδαίας. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Επίσης έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ακόμη γνωρίζει άπταιστα την αγγλική γλώσσα και έχει άδεια από το Υπουργείο Παιδείας για τη διδασκαλία της. Από το 2008 διατηρεί δικό της Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και Πρόεδρος του Γραφείου Προστασίας του Πολίτη. Αποφάσισα  να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Δημήτρη Πασόη λόγω της δυναμικότητας του και της τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας του. Τέλος το γεγονός ότι μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων με παρότρυνε να συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές και ακόμη  ότι είμαι ένα άτομο που μου αρέσει να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα με ώθησαν σε αυτή την επιλογή.
Ζητώ ολόψυχα και ανθρώπινα την στήριξη σας στο πρόσωπο μου ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ για το Δήμο Αλμωπίας, την περιοχή που θα εμπνέει τον απλό κάτοικο στην καθημερινή του ζωή.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΑΝΑΙΒΗΚΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΘΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ..ΑΛΗΘΙΝΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΜΠΑ..ΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)