Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Σύλληψη δυο ημεδαπών και ενός αλλοδαπού για ναρκωτικά»



Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, την 12-1-2011 και ώρα 20:00, στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (α) 43 ετών και (β) 37 ετών για κατοχή και αγορά ναρκωτικών αντίστοιχα.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 31 ετών ενεργώντας από κοινού με τον 43χρονο ημεδαπό δράστη κατέχουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης, κατελήφθη επ΄ αυτοφώρω ο (α) να πωλεί στον (β) δράστη ποσότητα κοκαΐνης βάρους 12,7 γραμμαρίων αντί του χρηματικού ποσού των 750 €, ενώ στην κατοχή του ο (α) είχε και ποσότητα κοκαΐνης  βάρους 6 γραμμ. σε τρεις συσκευασίες, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό των 1370 €. Στη συνέχεια σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν 6 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 611 γραμμαρίων, κοκαΐνη σε κρυσταλλική μορφή βάρους 28 γραμμαρίων, μία συσκευασία με νάιλον σακουλάκια αποθήκευσης.
Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραμεμφθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης. Ο αλλοδαπός δράστης δε συνελήφθη, πλην όμως σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του νόμου «Περί ναρκωτικών». Κατασχέθηκαν συνολικά 657,7 γραμμ. κοκαϊνης, το χρηματικό ποσό των 1370 €, δύο κινητά τηλέφωνα ένα το  ΙΧΕ αύτ/το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)