Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά»



- Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, την 10-01-2011 και ώρα 16:00΄, στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη ένας ημεδαπός 39 ετών διότι
κατελήφθη να κατέχει στην οικία του, συνολικά 4.177 γρ. κάνναβης, 138 λευκόχρωμα δισκία, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα, τα οποία συνολικά κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Έδεσσας.


«Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και νόμο περί όπλων»
- Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, την 10-01-2011 και ώρα 18.15΄, στο Ροδοχώρι Ημαθίας, ένας ημεδαπός 45 ετών, διότι κινούμενος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατελήφθη να κατέχει τρία ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούταν ιατρικής συνταγής και το χρηματικό ποσό των 55 Ευρώ.
Σε σωματική του έρευνα βρέθηκαν: τρεις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού μεικτού βάρους 4,2 γρ., μία  νάιλον συσκευασία κάνναβης βάρους 9,9 γρ. και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν: μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,2 γρ., πενήντα τέσσερις σπόροι κάνναβης, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα  και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Έδεσσας. Οι ναρκωτικές ουσίες (5,4 γρ. ηρωίνης, 9,9 γρ. κάνναβης, 54 σπόροι κάνναβης), τα δισκία, το χρηματικό ποσό, το όχημα, τα 5 κινητά τηλέφωνα και το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)