Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ξέρεις καλά την Αριδαία? Απόδειξέ το!!!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον αγώνα προσανατολισμού που θα γίνει στην Αριδαία

Η Περιβαλλοντική Ομάδα Γυμνασίου Προμάχων, ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας-Αγωγή Περιβάλλοντος, διοργανώνουν την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 αγώνα Αγωνιστικού Προσανατολισμού στην Αριδαία.
Μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε από 12 μέχρι 112 ετών, αφού θα υπάρχει εύκολη , μεσαία και δύσκολη διαδρομή. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να αγωνιστεί μόνος του ή σε ομάδες μέχρι και 5 ατόμων. Μπορούν να λάβουν μέρος και μαθητές Δημοτικού αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Αριδαία και την γύρω περιοχή. Οι διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν όποτε θέλει ο καθένας, από τις 10:00 μέχρι τις 11:30 το πρωί και η αφετηρία θα είναι η κεντρική πλατεία της Αριδαίας. Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 2 Ευρώ για κάθε ανήλικο και 5 Ευρώ για κάθε ενήλικο, αν κρίνει ότι μπορεί και πρέπει να τα δώσει. Τα έσοδα αν καλύψουν τα έξοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στην ΠΟΓΠ, για να αγοράσει βασικό σπηλαιολογικό εξοπλισμό, μετρητή ραδιενέργειας και αισθητήρα μαγνητικού πεδίου για να συνεχίσει τις μελέτες που πραγματοποιεί τα τελευταία 6 χρόνια στην Αλμωπία.
Ο κάθε συμμετέχων ή ομάδα θα καταθέτει στην γραμματεία της διοργάνωσης 20 Ευρώ, με την έναρξη του αγώνα , τα οποία θα επιστρέφονται στον τερματισμό, μόλις παραδοθεί ο χάρτης, η καρτέλα συμμετοχής και η πυξίδα που χρησιμοποιήθηκε.
Εγγραφές για τον αγώνα θα γίνονται μέχρι την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, στα τηλέφωνα:
2384075270 Γυμνάσιο Προμάχων
6974778828 Δημήτρης Καραδημητρίου (συντονιστής της ΠΟΓΠ)
6979851001 Κωνσταντίνος Κουκουρής (πρόεδρος ΕΣΑΠ)
2382020280 Κατερίνα Οικονομίδου (υπεύθυν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)