Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ« Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ »ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας  «Ο Αγ. Θεόδωρος Γαβράς»  την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 στο εντευκτήριο του Συλλόγου

παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτης Εδέσσης - Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος και την ευλόγησε, του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Θόδωρου Θεοδωρίδη, του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, εκπροσώπων των Συλλόγων της Έδεσσας Μικρασιατών Η ΜΠΙΓΑ, και Ανατολικοθρακιωτών, και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου. Ο κερδισμένος της βραδιάς έλαβε 2 βιβλία προσφορά του Συλλόγου και το «παν-καλό» φλουράκι από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη. Ακολούθησε δεξίωση, με τον πλούσιο μπουφέ που προσέφεραν οι  γυναίκες του συλλόγου και γλέντι με τους ήχους της παραδοσιακής λύρας του Βαγγέλη Καραγιαννίδη.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
Το Δ.Σ. Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας προσκαλεί τα μέλη στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο του Συλλόγου την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011  και ώρα 6.00 μ.μ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν:
·         Απολογισμό  της χρονιάς και της διετίας  που πέρασε
·         Εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
·         Προγραμματισμό της χρονιάς που διανύουμε

Για  το Δ.Σ. του Συλλόγου
Η Πρόεδρος
Γαβριηλίδου Ροζαλία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)