Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


ΟΙ εκρεμμότητες που παρουσιάζονται με τον "Κλλικράτη" ,ιδίως στην συγώνευση  των δημοτικών επιχειρήσεων ,δημιουργεί ήδη στη πράξη λειτουργικά προβλήματα


Η δημοτική αρχή Αλμωπίας προσπαθεί να είναι έτοιμη για να τις στελεχώσει  οταν ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.Οι πληροφορίες φέρουν για το αξίωμα του προέδρου  στην επιτροπή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τον Θωμά Δεμιρτζίδη .Πρόεδρος  για την επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προορίζεται ο Βασίλης Κανονίδης , ο οποίος θεωρείται  άριστος γνώστης του χώρου και λόγω επαγγελματος,αλλά και για να μην επιβαρύνεται ο Δήμος με δεύτερο  μισθό. Πληροφορίες έφεραν τον Χρήστο Σπρίτο για την  προεδρία της ΔΕΥΑ, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από όλους  το αντικείμενο ως μηχανολόγος  στο συγκεκριμένο πεδίο , αλλά και ως κατασκευαστής πολλών έργων  σε Δήμους της Χώρας.  Για άγνωστους 'ομως λόγους η πιθανότητα αυτή φαίνεται  να απομακρύνεται. Πιθανοί για το αξίωμα αυτά  θεωρούνται ο Τάσος Χρήστου ή ο Τάσος Θεοδωρίδης.Για την προεδρία της ΔΗΚΕΔΑ" παίζουν " Αθηνά Δούκα και Δέσποινα Καλδερεμτζή. Για την Επιχε'ιρηση των Λουτρών η απόφαση έχει ληφθει  και είνα ο Γιάννης Ιωαννίδης . (ΤΣΕΧΟΣ)



1 σχόλιο:

  1. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ...".ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ...ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΔΕΥΑ.........Ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)