Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΛΕΤΗ "ΜΑΊΜΟΥ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ;

Επί τρία χρόνια  η δημοτική αρχή Αριδαίας υποστήριζε ότι έχει προβεί στη ανάθεση  εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης για την πόλη της Αριδαίας  από το ΑΠΘ  της τάξης των 50.000 ευρώ.
Η μελέτη ουδέποτε παραδόθηκε .Μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο τονιζόταν κατα κόρο οτι θα γίνει δωρεάν μελέτη για τον κόμβο στην δυτική είσοδο της πόλης στην διασταύρωση καρμανιόλα Τσάκων -Αριδαίας -Πιπεριάς. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ  μια υποτυπώδης μελέτη συντάχθηκε από την τεχνική υπηρεσία  του Δήμου και από κανέναν άλλο. Μάλιστα το ΑΠΘ αρνειται να υογράψει μελέτη που να προβλέπει κυκλική πορεία.

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΝ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΚΌΜΟΥΣ ΤΟΥ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΥΚΛΙΚΗ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΕΦΘΗΤΗΡΙΕΣ ΝΗΣΙΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ.

    ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΚΛΙΚΕΣ.ΠΑΝΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH ΚΑΝΤΕ ΖΟΟΜ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΟ-ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ .Κ-Υ-Κ-Λ-Ι-Κ-Ε-Σ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έχεις πιει 2 μπουκάλια ουίσκι τα βλέπεις ολα ευθεία και ασε τους κύκλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ζητουμενο δεν ειναι οι κυκλικες η μη διασταυρωσεις, Το θεμα ειναι η απατη των τριων χρονων που ταχα ο Ζερζης εκανε μελετη,το αμελετητο,και το θεμα των χρηματων της μελετης, Τα υπολοιπα ειναι παιχνιδι για αποπροσανατολισμο,ΤΑ λεφτα ρεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai omos yparxei meleth sto dhmo etoimh poy provlepei kataskeyh diastayroshs me kyklikh poreia. mixanikos apo to dimo.h memeth einai mallon toy 2oo5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ola kala sth diastayrosi LOYTRON-TSAKONON. Ginetai kapoio ergo kao sosta! to zitoymeno einai allo, poios DIMOTIKOS SYMBOYLOS TO KANEI omos, den to kseroyn oti apagoreyetai est an ISos ginetai se onoma alloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)