Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ

Αντί να κάνει απολογισμό στον κόσμο που τον ψήφισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας μάζεψε τον συνδυασμό του και έκανε τον όποιο απολογισμό . Φυσικά είναι δικαίωμά του και καλά έκανε . Δεν έκανε όμως καλά ,γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη αν ήθελε να κάνει κάποιον απολογισμό αυτός έπρεπε να γίνει προς τον λαό γιατί εκεί που είναι δεν τον ανέδειξαν μόνο οι άνθρωποι του συνδυασμού του. Ή να κάνει τον απολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δηλαδή θα δίνει λογαριασμό μόνο στον συνδυασμό του? Τί είναι αυτό καινούργια ήθη και έτσι εννοεί την διαφάνεια  ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ?
Νομίζω  οτι  όλοι οι πολίτες. πρέπει να μάθαίνουν όσα γίνονται. Συμφωνώ ότι υπάρχει απειρία ,αλλά αυτό μοιάζει με κουτοπονηρια.
 ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

4 σχόλια:

  1. Πάτε καλά ρε;;; Τι είναι αυτά που γράφετε;; Γράψε το ονοματάκι σου φίλε από άλλες εποχές, να συγκρίνουμε την εποχή σου με αυτήν του Πασόη. Γιατί δεν το κάνεις;;; Αυτά που έχει μπει στην διαδικασία και κάνει ο Πασόης δεν έχουν γίνει ΠΟΤΕ φιλαράκι. Τον λαό τον ενημερώνει στις λαϊκές συνελεύσεις που γίνονται και θα γίνουν στα χωριά. Πόσο "στόκος" πρέπει να είσαι για να μην το καταλάβεις;;;
    Παρακαλώ σε δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟΣ; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ. Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poios milise gia apologismo ergoy? o pasois? mallon o samandis kai psarwnete..oti na nai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απολογισμο εγρου!!!!!! ποιο εργο ρε παιδια; Εδω δεν εχει προυπολογισμο να μας πληρωσει-ετσι μας λεει-και εσεις μιλατε για εργο.Αυτο μοιαζει σαν το πιο συντομο ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Ακου εργο. Φιλοι μου μεχρι σημερα υπαρχει αυτοματος πιλοτος στο Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)