Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η Θ ΤΖΑΚΡΗ Ενισχύονται τα Κέντρα Υγείας


Όχι μόνο δεν καταργούνται τα Κέντρα Υγείας στο Ν. Πέλλας και σ’ ολόκληρη τη χώρα, αλλά αντίθετα θα ενισχυθούν από γιατρούς που θα προσληφθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής  Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).
Στον υπό σύσταση φορέα συνενώθηκαν τέσσερις κλάδοι υγείας (Ο.Γ.Α., Ι.Κ.Α., Ο.Π.Α.Δ. και Ο.Α.Ε.Ε.) και οι γιατροί που θα ενταχθούν στο νέο φορέα θα μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο σύνολο των ασφαλισμένων, ώστε να πάψει το απαράδεκτο φαινόμενο που συνέβαινε μέχρι σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ να αποκλείονται από τα Κέντρα Υγείας, ενώ από την άλλη τα Νοσοκομεία  δεν θα επιβαρύνονται πλέον με την πρωτοβάθμια περίθαλψη και θα μπορούν να επιτελούν τη λειτουργία που πρέπει να επιτελούν ως ιδρύματα δευτεροβάθμιας περίθαλψης, παρέχοντας νοσηλεία σε όσους έχουν ανάγκη να νοσηλευτούν.
Κάποιοι μάλιστα από τους γιατρούς που θα προσληφθούν από το νέο φορέα θα μπορούν να εγκαθίστανται και στα Κέντρα Υγείας, ώστε να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες μέσα από ένα οργανωμένο ιατρικό περιβάλλον

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΚΥΡΑ-ΘΟΔΩΡΑ, ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟ,ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ,ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ;;;
    Π Α ΠΑ Λ ΑΑΑΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)