Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ -ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ


ΕΞΩ ΦΕΡΝΩΝ φέρεται να είναι ο Δήμαρχος ΄Εδεσσας Τάκης Γιάννου  που τη Δευτέρα βρισκόταν στην Αθήνα  για υποθέσεις του Δήμου ,γιατί εν αγνοία του
,αλλά και εν αγνοία των υπόλοιπων υπευθύνων ,απεστάλη Δελτίο Τύπου από τον Δήμο ΄Εδεσσας που καταφερόταν κατά δημοσιογράφου- φάντασμα ,χωρίς να τον κατονομάζει. Οι υποψίες στρέφονται κατά "ιχθυολόγου" που εκτιμάται οτι σφετερίστηκε ,την εμπιστοσύνη που του δείχνουν και συνέταξε το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε σε  blog   του νομού και έχει ως εξής:



Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011Ευχαριστήριο σε «δημοσιογράφο» φάντασμα τοπικού εντύπου

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον «δημοσιογράφο»-φάντασμα τοπικού εντύπου, που στα (πάντα) ανώνυμα και ανυπόγραφα άρθρα του ασχολείται διαρκώς με τα πρόσωπα του Δήμου, αποδεικνύοντας έτσι το πόσο ενοχλητική είναι σε κάποιους η ύπαρξη και η λειτουργία της νέας δημοτικής Αρχής του Δήμου Έδεσσας.

Ευχαριστήριο

Αντιλαμβανόμαστε πάντως την πικρία και πιθανόν την απογοήτευση του εν λόγω, που δεν κατάφερε να τοποθετηθεί στο Γραφ. Τύπου, όπως ίσως προσδοκούσε. Δυστυχώς, δεν ήταν στην διακριτική ευχέρειά μας να τον τοποθετήσουμε σ’ αυτήν την θέση, ώστε όταν και εμείς έχουμε τον χρόνο και την διάθεση, να ασχολούμαστε μαζί του από τις στήλες κάποιων άλλων εντύπων και να ασκούμε ανεύθυνη και εύκολη κριτική, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα, δημοσιεύοντας επιλεκτικά τις ανακοινώσεις του ή να τις αγνοούμε πλήρως, ώστε εύκολα να παραπληροφορούμε τους πολίτες, πέρα από κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία.
Το δυσάρεστο είναι, ότι με τα κατορθώματά του, δυσφημεί τους πραγματικούς δημοσιογράφους του Νομού, των οποίων η συντριπτική πλειονότητα απαρτίζεται από αξιολογότατα άτομα, υψηλού μορφωτικού και πνευματικού επιπέδου, για τα οποία ο προσδιορισμός «λειτούργημα» ανταποκρίνεται πλήρως στο δύσκολο έργο που επιτελούν, πέρα από πολιτικές, οικονομικές, κομματικές ή παραταξιακές σκοπιμότητες.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)