Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ







Ανθρώπους που συνετέλεσαν στην ίδρυση και το στερέωμα του Εθνικού Αριδαίας τίμησε το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου η Διοίκηση του Συλλόγου ,
στον  ετήσιο χορό της ομάδας.
Πρόκειται για τον Πέτρο Τσεσμετζή,ο οποίος αναφέρθηκε στο χρονικό της ίδρυσης και την πρώτη διοίκηση υπό τον Νίκο Ευαγγελίδη. Εκανε λόγο και για την καχυποψία που υπήρχε ,αφού αρκετοί το έβλεπαν ως ανταγωνιστική κίνηση  και όχι ως φυτώριο του Αλμωπού που ήταν ο στόχος ,όπως με, το πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκε ακριβώς έτσι. Την τιμητική πλακέτα του απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και περιφερειακός σύμβουλος ΄Αλκης Νουσηκύρου, που αναφέρθηκε  σύντομα στις δράσεις και τις καινοτομίες που έφερε η Διόικηση  της Υπό την προεδρία του. Αναφερόμενος στον Εθνικό  τόνισε ότι μια ομάδα πρότυπο ,όπως θα την ήθελε και η Ενωση.
Τον Περικλή Πολυξενίδη για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστή τα χρόνια εκείνα .
Την απονομή της πλακέτας έκανε ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Δημήτρης Πασόης
ο  οποίος συνεχάρη την Διοίκηση για τις άοκνες προσπάθειές της. Δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος στα πλαίσια των δυνατοτήτων του θα είναι αρωγός  στην ομάδα.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.  Δήμος  Ούγγρης τίμησε τον Σάκη Χατζηλαμπρινό,ο οποίος χάρισε την πλακέτα στην σύζυγο του  για την υπομονή και την συμπαράσταση που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Μιχάλης Μαυρίδης εξήρε την προσπάθεια του Εθνικού καυ συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για το ήθος τους ,αλλά και τις επιδόσεις του στα μαθήματα. Επισήμανε δε και την καριέρα που κάνουν ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν από τον Εθνικό.


2 σχόλια:

  1. Ολα καλα ρε παιδια αλλα ενα λιθαρακι σε αυτην την ομαδα εβαλε και ο Τζοφ γιατι τον ξεχασατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθε χρονο και καποιο θα βραβευετε ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)