Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Να σηκώσει τα μανίκια από δω και πέρα η δημοτική αρχή Αλμωπίας και να προχωρήσει στο όποιο  έργο της,
 περιμένει ο κόσμος της Αλμωπίας . Πέρα από  την κατανόηση που έδειξε μέχρι σήμερα ,περιμένει το τελικό ξεκαθάρισμα με τα οικονομικά ελλείμματα και τις περιόδους που  δημιουργήθηκαν αυτά και να τελειώνει η θολούρα που τροφοδοτεί τη φημολογία.
Στο εσωτερικό της παράταξης του δημάρχου υπάρχει μία ισχυρή τάση που εκτιμά ότι πρέπει να υπάρξει επικοινωνιακή πολιτική  με απώτερο στόχο πρώτιστα την ενημέρωση των πολιτών σε όλα τα ζητήματα, κάτι που πέρα από την προεκλογική δέσμευση ,αποτελεί και υποχρέωση της δημοτικής Αρχής.

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ--- ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ--- ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ---ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΙΚΑ---- ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ---ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 25-12-2010 ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ----Η ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ,ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑ----ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ----ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ----ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ---ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η χάρη για τον χαριτομένο δημητράκι δεν τελειώνει ποτέ σαμαντη. μόνο να τον βλέπουμε στο δημοτικό θρόνο φτάνει. ομορφαίνει , ας μη κάνει τίποτε. θα σκάσεις Πετράκι.Είναι ο ποιό όμορφος δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)