Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΙΟΥΛΠΕΓΙΑΖΗΣ :ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ





Αγαπητά μέλη της επιτροπής διαβούλευσης Την ερχόμενη Πέμπτη έχουμε προσκληθεί να συμμετάσχουμε στην μονοθεματική συζήτηση για τον δυτικό κόμβο Αριδαίας ,
 ενός προβλήματος διαπιστωμένου από την κοινωνία, με το οποίο πρέπει πλέον να ασχοληθούν οι ειδικοί και για το οποίο θα έπρεπε να βρεθεί λύση (χθες). (Το μόνο θετικό στην συνεδρίαση είναι ότι θα ακουστεί η φωνή ενός ειδικού) Επειδή όμως τα γεγονότα τρέχουν και τα θέματα που έχουν προκύψει είναι αρκετά σοβαρά (οικονομικές απαιτήσεις πολιτών που συνεργάστηκαν με τον δήμο), θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να τεθούν στην ατζέντα της επιτροπής διαβούλευσης ,ώστε να γίνει μία συζήτηση χωρίς παραταξιακές αγκυλώσεις. Πρέπει επιτέλους να μάθει ο κάθε φορολογούμενος πολίτης της Αλμωπίας, τι και ποιος φταίει για την οικονομική κατάντια του δήμου μας . Κάνω αυτήν την αναφορά με αφορμή την αρχή μίας λαίλαπας οικονομικών απαιτήσεων από πολίτες , τις οποίες μάλιστα από ότι φαίνεται δεν έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει ο δήμος  Αλμωπίας , με απώτερο αποτέλεσμα να έχουμε το θλιβερό φαινόμενο των κατασχέσεων. Προτείνω την συμμετοχή των άμεσα ενδιαφερομένων για να ακουστούν φωνές αλήθειας




Κιουλπεγιάζης Αγάπιος Μέλος επιτροπής διαβούλευσης

11 σχόλια:

  1. Κιουλπεγιάζης Αγάπιος o ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ1 Μαΐου 2011 στις 3:11 μ.μ.

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ, ΛΟΙΠΟΝ,Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ(ΔΗΜΑΡΧΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπιε βρεσ αλλο τροπο να προβαλλεσαι και οχι λεγοντασ οτι σου κατεβει στο κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΑΑΠΙΕ, ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΚΟΟΟΟ.
    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον 10:13 φουφουτο
    απο το πως αυτοπροσδιορίζεσαι δείχνει και την
    αυτοεκτίμηση που έχεις ,εκτός αν είναι άγνωστη λέξη για σένα ,οπότε τι γνώμη να εχεις και για τους άλλους . Εμένα κύριε φούφουτε αν δεν με πληρώσουν, που είμαι υπάλληλος σε εταιρία του δήμου, όχι μακαρόνια μίσκο ,αλλά ούτε τραχανά δεν θα έχω να πάρω ,γιατί κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους γι΄αυτό . Εκτός αν είσαι και εσύ από τα βουβά αηδόνια του δήμου που παίρνουν μια χαρά τον μισθό τους και λές ανέξοδα βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. re ftika eisai me ta kala soy o agapios milaei gia diafaneia kai sy armenizeis...gia koyna to kefali soy ..ksereis ti ginotan ston dimo eksaplatanoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάνε όλοι μιλάνε και δάσκαλοι με σπουδές στο εξωτερικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ3 Μαΐου 2011 στις 1:31 μ.μ.

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ "ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΤΙΚΑ...ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΟΥ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ4 Μαΐου 2011 στις 1:04 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΩΝ 10:28:
    Ο ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ, ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ(ΚΟΥΚΟΥΛΑ), ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΤΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΣΟΥ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Νίκο

    Ήθελα να σου απαντήσω τεκμηριωμένα για την πρόταση που έκανα, μετά και την δική σου αναλυτική τοποθέτηση .
    Όμως βλέποντας ότι πολλοί δεν σεβάστηκαν τον χώρο που φιλοξενήθηκαν τα σχόλια, παρ όλο που και εσύ και εγώ το πράξαμε , τοποθετούμενοι στο θέμα επώνυμα , δεν προχώρησα .
    Θεωρώντας ότι ορισμένα θέματα είναι αρκετά σοβαρά, παρ όλο που είμαι θιασώτης της διαφάνειας και της ανοικτής ενημέρωσης ,μετά δε και την τελευταία σου ανάρτηση. Από την μια την επιστολή μου θα στην δώσω ιδιοχείρως ,από την άλλη είμαι αλληλέγγυος για την αγανάκτηση σου, όσον αφορά τις φραστικές επιθέσεις των άγνωστων κειμενογράφων.
    Κάνω πρόταση στον διαχειριστή του blog ,καθώς και σε σένα, όταν τίθεται ένα θέμα οργανωμένα από ένα άτομο ή μία ομάδα, το οποίο άπτεται γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος ,( πχ ποδηλατόδρομος στην Αλμωπία ) υπο τύπον διαβούλευσης ,να γίνεται ανάρτηση μόνο των επώνυμων αν θέλεις και των ανώνυμων σχολίων , θετικών ή και αρνητικών, όχι πάντως των υβριστικών. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να προβληθούν απόψεις που πραγματικά προάγουν την περιοχή μας. Απόψεις που μπορούν συγκεντρωτικά να προταθούν ως θέματα ,σε επόμενες συνεδριάσεις της επιτροπής.

    Κιουλπεγιάζης Αγάπιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)