Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Η ψήφιση κανονισμού για  την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων , περιλαμβανόταν μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εδεσσας τη Παρασκευή.

 Ουσιαστικά πρόκειται για την προσπάθεια που γίνεται να μπεί μία τάξη στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος των  πεζόδρομων  με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινούνται οι πεζοί. ΄Ολοι συμφωνησαν οτι πρέπει  να μπει μια τάξη .  Η πλειοψηφία πρότεινε να τοποθετηούν πατάρια ,κατι με το οποίο δεν συμφώνησε η αντιπολίτευση, και δε το ψήφισε . Ψήφισε όμως τον υπόλοιπο κανονισμό. Κατά του κανονισμού ψήφισε ο Μιχάλης Μπέλμπας με το σκεπτικό οτι επρεπε να γίνει κανονισμός για όλα τα καταστήματα και ολόκληρο τον Δήμο .
Οπρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοεστιατορίων Αντώνης Παππάς ,εξέφρασε την αντίθεση του κλάδου όχι ως προς την ουσία του κανονισμού,καθώς όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να μπει μια τάξη, αλλά για το γεγονός ότι δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό και τα βάζει με έναν συγκεκριμένο κλάδο και αφήνει εκτός όλους τους υπόλοιπους ,σε καιρούς μάλιστα χαλεπούς οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)