Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ


Μετά την προκλητική όπως την χαρακτηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία ,κατάσχεση των εισπράξεων  της  ΔΕΥΑ Αλμωπίας με εντολή φερόμενου δικαιούχου,
 ζητά τον έλεγχο σε βάθος όλων των έργων που θεωρούνται οτι κόστισαν υπερβολικά  ή ότι δεν έγινα ν. Σε περίπτωση δε που προκύψουν  υπερτιμολογήσεις η ότι πληρώθηκαν έργα χωρίς να γίνουν ,όπως κυκλοφορεί έντονα ,τότε να καταλογισθούν στους υπεύθυνους
Και όχι στους δημότες που καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα.
Οι πολίτες κατανοούν την πληθώρα των προβλημάτων που κληρονόμησε η σημερινή δημοτική αρχή. Απαιτούν όμως να γνωρίζουν επίσημα τι ακριβώς έχει συμβεί.
Εκτιμάται δε ,ότι ο χρόνος που επιλέχθηκε να ενεργοποιηθεί αυτή η βιομηχανία κατασχέσεων δεν είναι καθόλου τυχαία. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών που έχει  ανταποκριθεί στο έπακρο των υποχρεώσεων και κινδυνεύει να καταστραφεί από όλες αυτές τις καταστάσεις.

4 σχόλια:

  1. Αγαπητά μέλη της επιτροπής διαβούλευσης

    Την ερχόμενη Πέμπτη έχουμε προσκληθεί να συμμετάσχουμε στην μονοθεματική συζήτηση για τον δυτικό κόμβο Αριδαίας , ενός προβλήματος διαπιστωμένου από την κοινωνία, με το οποίο πρέπει πλέον να ασχοληθούν οι ειδικοί και για το οποίο θα έπρεπε να βρεθεί λύση (χθες). (Το μόνο θετικό στην συνεδρίαση είναι ότι θα ακουστεί η φωνή ενός ειδικού)

    Επειδή όμως τα γεγονότα τρέχουν και τα θέματα που έχουν προκύψει είναι αρκετά σοβαρά (οικονομικές απαιτήσεις πολιτών που συνεργάστηκαν με τον δήμο), θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να τεθούν στην ατζέντα της επιτροπής διαβούλευσης ,ώστε να γίνει μία συζήτηση χωρίς παραταξιακές αγκυλώσεις. Πρέπει επιτέλους να μάθει ο κάθε φορολογούμενος πολίτης της Αλμωπίας, τι και ποιος φταίει για την οικονομική κατάντια του δήμου μας . Κάνω αυτήν την αναφορά με αφορμή την αρχή μίας λαίλαπας οικονομικών απαιτήσεων από πολίτες , τις οποίες μάλιστα από ότι φαίνεται δεν έχει την δυνατότητα να εξυπηρετήσει ο δήμος Αλμωπίας , με απώτερο αποτέλεσμα να έχουμε το θλιβερό φαινόμενο των κατασχέσεων.

    Προτείνω την συμμετοχή των άμεσα ενδιαφερομένων για να ακουστούν φωνές αλήθειας

    Κιουλπεγιάζης Αγάπιος
    Μέλος επιτροπής διαβούλευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΝΟΝΙΔΗ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GIA TH DEYA DEN THA GINEI TIPOTE AN DEN KLEITHEI O PAPAKONSTANTINOY SE APOLOGIA.NA ENHMEROSEI TI EKANE TA LEFTA. POY PHGAN TA LEFTA. AN EKANE ERGA NA TA GNORISOYME EPITELOYS,AN OXI NA TA EPISTREPSEI PISO. MPOYLI FERE TA LEFTA PISO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΕ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΠΟΛΥ "ΑΡΣΕΝΙΚΟ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΖΕΡΖΗΗΗΗΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)