Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ TAEKWON DO Η ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΑΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ


    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το περαμένο Σαββατοκύριακο το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAEKWON DO στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πολίχνης  Θεσσαλονίκης ¨Αλέξανδρος Νικολαϊδης¨.
    Στους αγώνες συμμετείχαν οι κατηγορίες εφήβων-νεανίδων (γεννημένοι από το 1994 έως το 1997) και από την κόκκινη ζώνη και πάνω και σύλλογοι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας taekwon do της ένωσης Βορείου Ελλάδος.
    Οι αγώνες διεξήχθηκαν με τους ηλεκτρονικούς θώρακες ¨LA JUST” και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
    Στους αγώνες συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με 4 αθλητές και προπονητή τον Δημήτρη Ινδόπουλο και κατάφερε να κατακτήσει ένα αργυρό μετάλλιο με την Τσεκούρα Αμαλία, η οποία έφτασε στον τελικό και ήρθε ισόπαλη στον κανονικό αγώνα καθώς και στην παράταση και οι διαιτητές τελικά έδωσαν τη νίκη στην αντίπαλό της. Επίσης πολύ καλά αγωνίστηκαν οι αθλητές Αλμπάνη Παναγιώτα, Τέγος Δημήτρης και Αλμπάνη Αγγέλα που κατέκτησαν την 5η θέση.
    Ο προπονητής του συλλόγου ετοιμάζει τους αθλητές του συλλόγου για την κατηγόρια εφήβων – νεανίδων για την πρόκριση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)