Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ :ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ


Η Αλμωπία  είναι σε περιοχή με ωραία φυσική ομορφιά.
 Έχουμε τα λουτρά στο Λουτράκι τα οποία τα επισκέπτονται επισκέπτες  από όλη την Ελλάδα. Έχουμε δάση με ωραία βλάστηση κατάλληλα για ποδηλασία, πεζοπορία και ορειβασία, χρειάζεται να γίνουν μονοπάτια στα βουνά, πρέπει να γίνουν και να διαμορφωθούν χώροι για αναρρίχηση  σε κλειστές ή ανοιχτές τεχνητές πίστες (αθλητική αναρρίχηση) με τη μορφή και τους κανονισμούς αγώνων. Έχουμε περιοχές κατάλληλες για Αναρρίχηση σε βράχο (ορεινό ή πεδινό) αλλά και Αναρρίχηση σε πάγο που γίνεται σε χιονισμένες ορθοπλαγιές ή παγοκαταρράκτες, είναι απαραίτητο να γίνει και χώρος αγώνων για οχήματα, υπάρχουν περιοχές κατάλληλες για ανεμόπτερα .
Κάθε οικισμός έχει πολλά ωραία και ξεχωριστά, χρειάζεται να τα βελτιώσουμε και να τα αναδείξουμε έτσι ώστε οι επισκέπτες των Λουτρών στο Λουτράκι να μένουν περισσότερες μέρες στην περιοχή μας. Με τον τουρισμό οι κάτοικοι της περιοχής μας όλων των οικισμών μπορούν να βοηθηθούν.

Χρειάζεται θέληση και προσπάθεια !

Σαπακόλης Ιωάννης Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο  Νεας Δημοκρατίας
 Τομέα Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αριδαίας


1 σχόλιο:

  1. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Κε ΣΑΠΑΚΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΟΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΑΓΙΕΣ, ΤΑ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)