Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Εγινε και αυτό. Ενώ, εδώ και έξι μήνες η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας επέριπτε ευθύνες






στους προκατόχους της για το χρέος της Επιχείρησης των Λουτρών ,στη σημερινή γενική συνέλευση  των μετόχων της Επιχείρησης(δημοτικό συμβούλιο),αφού προσπάθησε με αοριστολογίες  να επιρρίψει ξανά ευθύνες , δεν προέβη σε καμία συγκεκριμένη  καταγγελία. Μόνο ο Νίκος Αποστολίδης   και ο Τάσος Θεοδωρίδης έκαναν συγκεκριμένες ερωτήσεις.  Ομως ούτε ο Πέτρος Ζέρζης ,ούτε ο Ορκωτός λογιστής ,  ούτε το λογιστήριο της επιχείρησης ,ούτε ο σημερινός πρόεδρος   Γιάννης Ιωαννίδης ήταν σε θέση να απαντήσουν .
Και το χειρότερο ήταν να αποχωρήσει ο Δήμαρχος διότι βιαζόταν  να φύγει προκειμένου να αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες .
Ξαφνικά, μετά από κα ποιες περίεργες συννενοήσεις  ο αντιδήμαρχος Νίκος Παρούτογλου πρότεινε να αναβληθεί η λήψη απόφασης για την απαλλαγή ή μή της προηγούμενης διοίκησης από τις ευθύνες της, προκειμένου να ερευνηθούν ακόμα περισσότερο κάποια  στοιχεία ,διότι  ο μέχρι τώρα χρόνος δεν ήταν …επαρκής.O ιδιος πάντως  ήταν καταπέλτης στις τοποθετήσεις του και ΄εύστοχος στις ερωτήσεις του ,στις οποίες δεν πήρε καμμία απάντηση.
Πρόταση που αν ευσταθούσε προφανώς  θα έπρεπε να την κάνει ο πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών. Δικαιολογημένα ο Πέτρος Ζέρζης τους κατηγόρησε ότι τους ενδιαφέρει να  τον  έχουν διαρκώς  κατηγορούμενο. Πρότεινε  μάλιστα να προχωρήσουν στην ψηφοφορία  και να μην απαλλάξουν την προηγούμενη διοίκηση από καμιά ευθύνη . Να σταματήσει όμως αυτή  η κατάσταση.
Με την στάση της η πλειοψηφία   δυστυχώς απέδειξε ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων και μάλλον ..παιδιαρίζει

10 σχόλια:

  1. παιδιάρίζει βεβαιως βεβαίως !ερασιτέχνες !Σιγά τα συγκεκριμμένα επί της ουσίας τίποτα ! απλά κάποιοι ήθελαν να κάνουν το κομμάτι τους ! Αν ενδιαφερόντουσαν για απαντησεις πραγματικά δεν θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί από την επιχείρηση και να τα είχαν στα χαρτιά τους ήδη πριν πάνε για την γενική Συνελευση ;Ελπίζω να μην πληρώθηκαν κιόλας ! κοροιδευουν τον κοσμάκη αυτό που σου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι μαζί πάνε σαν τα πρόβατα ενας αποφάσισε και όλοι ακολούθησαν. Μήπως τελικά θα έπρεπε να υπάρχει και ένα κατώτατο όριο ηλικίας στις υποψηφιότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιδη γνωριζω το θεμα καλα θελω να σασ πω οτι η γενικη συνελευση εγινε για να ψηφιστουν οι μισθοι προεδρου αντιπροεδρου και διευθυντη.τωρα για τον ισολογισμο δεν ηθελε να τον ψηφισει καποιος αντιδημαρχος και ο πασοης για να μην τα χαλασει μαζι του εφυγε...εκτακτα... για βρυξελλες.απο γνωστη πηγη ομωσ πετουσε το πρωι...φοβος και τρομος?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ,ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΕΒΑΛΑΝ ΟΡΚΩΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ. ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΕΟΣ 1.350.000Ε,ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ "ΒΓΗΚΕ ΛΑΓΟΣ", ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΠΑΣΟΗ.ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΩΤΟ ΓΙΑ ΔΕΝ "ΕΚΑΝΕ" ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΟΝΕΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΦΥΓΗ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ[σημερα Δημαρχος],ΤΑΧΑ ΜΟΥ....ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ[αντιδημαρχος] ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ[ πραγμα που επρεπε να κανει ο προεδρος των λουτρων]. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΔΗΜ. ΑΡΧΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ; ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ; ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ.ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ; ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ Ή ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ; ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ 3¨19ΜΜ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ-ΣΠΙΛΩΝΕΙΣ-ΑΠΟΦΑΖΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΓΕΛΑΣΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.
    ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ.
    Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ολοι οι υπολοιποι ανεντιμοι μωρε μπραβο! Αφού ενδιαφέρονται για εξυχνίαση γιατι δεν ζητήσαν τις προηγούμενες ημέρες διευκρινισεις ωστε να είναι έτοιμοι μήπως γιατί είναι ανευθυνοι ; Ευτυχώς που υπάρχουν άλλοι που είναι πραγματικά τίμιοι και όχι για το θεαθήναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα παιδία παίζει.
    Ποιός το φανταζότανε ότι θα έφτανε η μέρα που θα διοικούσε αυτό τον τόπο η τρόϊκα ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ-ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.
    Δήμαρχε ΞΥΠΝΑ. Ο πραγματικός στόχος είσαι εσύ.
    Διώξε τους ταγματασφαλίτες, τους χαφιέδες και τους απατεώνες από δίπλα σου.
    Σε λίγο θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν κάλεσε κανείς με πρόσκληση την τελέυταία Πρόεδρο των Λουτρών και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο επί τέσσερα έτη να δώσουν διευκρινίσεις για το πώς προέκυψε τόσο μεγάλη ζημία και να εξηγήσουν με ποιό τρόπο διαχειρίστηκαν τα χρήματα των Λουτρών . Αυτός είναι λόγος αναβολής και όχι το πόσο στοιχισαν τα εργα του 2007 και 2008 και οι ζημίες προ δεκαετίας και οιαποσβέσεις ΄επί της ουσίας τίποτα άρα δεν τους ενδιαφέρει πολιτικά παιχνιδάκια . Οταν θες απαντήσεις καλείς αυτούς που μπορούν να στις δώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΑΣΟΗ μπορεις λιγο να βοηθησεις; Ο ανθρωπος κανει οτι μπορει για να σε βοηθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)