Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΤΟΥΣ ασκούς του Αιόλου άνοιξαν οι χθεσινές παλινωδίες  της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας
σχετικά με το θέμα των οικονομικών των Λουτρών Πόζαρ και την απόφαση να παρατείνουν για δυο μήνες ακόμα την πλήρη ενημέρωση για το χρέος.
Η γενική κατακραυγή του κόσμου ,έχει κάνει τα μέλη της πλειοψηφίας να   επιχειρούν αποποίηση ευθυνών  και την μετάθεσή  τους σε άλλους συναδέρφους τους.
Οι μέχρι τώρα δηλώσεις  για «κάθαρση» μοιάζουν με λεονταρισμούς. Η εισήγηση του προέδρου του Δ.Σ. της επιχείρησης έμοιαζε περισσότερο με  έκθεση ιδεών  και προεκλογικό λόγο ,περιλαμβάνοντας εικασίες ,  ευχολόγια  , και εξαγγελίες περί ορθής λειτουργίας ,δηλαδή το αυτονόητο.Τίποτα όμως για την¨ ταμπακιέρα’, αφού επισήμως δήλωσαν ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι  και οι…ερευνες  συνεχίζονται
Σχεδόν όλοι θεωρούν  βέβαιο ότι πλέον επιχειρείται  ομαλή  λήθη σε όσα εξαγγέλθηκαν.
Σειρά τώρα έχει η …ομαλή αποπομπή του Συμπαραστάτη του Δημότη που ..κάθεται  στο στομάχι πολλών συμβούλων. Τουλάχιστον έτσι φέρεται να διατυμπανίζει πρόσωπο πολύ κοντά στον Δήμαρχο.
Μάλιστα φέρονται , πολύ σύντομα,  ορισμένοι σύμβουλοι να θέτουν το δίλημμα   ή αυτός ή εμείς…

15 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Ή ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΠΑΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΠ ΠΙΑ. ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΣ Μ......Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι τους είχαν κλειστά τα στόματα.Μπράβο στον Αποστολίδη, Παρούτογλου και Τσερκέζο.Καλά έκαναν και ζήτησαν όλα τα τιμολόγια.Καλά ζήτησε ο Αποστολίδης να πληρώσουν όπως προβλέπεται απο το Νόμο τη ζημια αυτή που τηυ προκάλεσαν. ¨οσο για τον Συμπαραστάτη κοντός ψαλμός αληλλούια. Κοντά είναι οι κλήσεις για απολογίες.Ας ζητήσουν όσοι κόπτονται την αντικαταστασή του αυτοί που λένε οι εμείς η αυτός. ολόκληρη στρατιά έχει απο πίσω του που λένε Σταύρο προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ.ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΤΟ 1983 Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ Ο.Τ 108 8.585 Τ.Μ ΚΑΙ ΣΤΟ Ο.Τ110 4.540 Τ.Μ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ? ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΟΤΡΙΑ. ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ. Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ.ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ.ΤΟ 1983 Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ Ο.Τ 108 8.585 Τ.Μ ΚΑΙ ΣΤΟ Ο.Τ110 4.540 Τ.Μ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ? ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΕΤΑΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΝΑΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΑΙΟΙ, ΠΟΛΑΤΙΔΑΙΟΙ,ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΛΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΜΑΝΔΗ.
    ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΡΩΤΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ[ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ] ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ "ΚΙΝΕΖΟ". ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ; ΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΙΚΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΟϊ; ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΗ ΚΑΙ ΤΣΑΒΔΑΡΗ; ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ; ¨Η ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ; ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ; ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ; ΡΕ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΣΟΥ ΡΟΛΟΣ ΤΩΡΑ; ΚΑΫΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΗ,ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΛΑΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ? ΕΝΩ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ 50%? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ?
    ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ?
    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ?
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ?
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 8,27 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΛΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΤΑ 70.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ?
    ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ 70 ΑΡΓΥΡΙΑ, ΣΟΡΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re παιδια τι εκανε προχθες στο δημοτικο συμβουλιο η ομαδα του πασοη; τι λουλουδια ειναι αυτα ρε γαμωτο; αφου κατηγορησαν τον ζερζη για κλεφτη,τα παρατησαν ολα, ο πασοης εγινε λαγος,λεγοντας οτι θα παει ταξιδακι αναψυχης στις βρυξελλες την αλλη μερα[ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ] και ενας ασχετοσ με το θεμα των λουτρων[ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ],ζητησε αναβολη λογω ανετοιμοτητας του προεδρου των λουτρων να απαντησει στις ερωτησεις των συμβουλων. Αλλα το πιο ωραιο ηταν οτι δεν αφειναν τους συμβουλους να φυγουν ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ. ΡΕ ΤΙ ΠΕΙΝΑ ΠΕΦΤΕΙ! ΤΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΜΑς ΚΥΒΕΡΝΑΝ. ποιους ψηφισαμε ρε παιδια;ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΠΑΣΟΗ;ΤΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΕΓΙΝΕΣ ΦΙΛΑΡΑκι; ΤΙ εγινε με το παρανομο χωματοφραγμα στο ποροϊ φιλαρακι; μουγγα λεβεντη μου; αρχισαν οι γαργαρες φιλαρακι; ρε ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ εμαθες για κατι γαργαρες που γινονται στο δημαρχειο; ρε Κλεισουρη με εκεινο το κτιριο των προσκοπων τι γαργαρες γινονται; ο!μορε πεινασμενοι της γης ενωθειτε με τους δικους μας εδω στο δημο μας. τοσα χρονια προσπαθησαν να παρουν την εξουσια στα χερια τους. τωρα να μη την χαρουν; ΠΕΙΝΑ,ΠΕΙΝΑ. ΜΟΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! ΗΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tora o dimos ekdidei deltia tipou anonyma meso ton blogs; Ti rolo pezete re pedakia; Se dio-treis anartiseis yparxei to sxolio toy 8.27
    An plironoyn oi dimotes 70.000€ to xrono gia paradimosiografous kai gia sikofantes kalitera na proslamvanate ton petaloti. Tha kostize ftinotera.
    Fos fanari oti arxizei h ora tis propagandas kai tis parapliroforisis.
    Krima giati ta oneira tou kosmoy ta kanate thripsala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΕΠΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 10¨25 ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΕΡΙ. ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
    ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:35 ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Η
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ
    ΕΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΩΜΑΤΟΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΟΪ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΛΕΙΣΟΥΡΗΣ; ΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ πασοη; ΤΙ ΛΕς ΒΡΕ ΣΥΝΗΓΟΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)