Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Αρδευτική περίοδος-Υποχρεώσεις Υδρονομέων




            Κατά το προηγούμενο έτος παρατηρήθηκε το φαινόμενο  στο τέλος της αρδευτικής περιόδου να μην έχουν παραδώσει όλοι οι υδρονομείς τις καταστάσεις των στρεμμάτων που ποτίστηκαν με ελεύθερη ροή καθώς και των KW που καταναλώθηκαν κατά γεώτρηση και υπόχρεο με επακόλουθο να έχουμε συνεχή παράπονα από φορολογούμενους ότι δεν πότισαν των αριθμό των στρεμμάτων που χρεώθηκαν ή δεν έχουν καθόλου χωράφια .
Τα παραπάνω δείχνουν  προχειρότητα στη σύνταξη των καταστάσεων άρδευσης.
Σας εφιστούμε λοιπόν την προσοχή και σας παρακαλούμε , για να αποφύγουμε στο εξής παρόμοια προβλήματα , να μεριμνήσετε ώστε :
            1.- Καθ’ όλη τη διάρκεια της αρδευτικής περιόδου να βρίσκεστε στον τομέα ευθύνης σας , προκειμένου να κατανέμετε τα αρδευτικά νερά και να διευκολύνετε τους δημότες μας.
            2.- Να καταγράφετε με λεπτομέρεια και ακρίβεια τα στρέμματα που αρδεύονται με φυσικά νερά
3.- Να καταγράφετε την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος της κάθε γεώτρησης χωριστά και με την ακρίβεια των ενδείξεων του μετρητή. Για την καταγραφή θα χορηγηθούν έντυπες καταστάσεις από την Υπηρεσία.
            4.- Τέλος, αμέσως μετά τη λήξη της αρδευτικής περιόδου , να προσκομίσετε στους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου:α) κ. Κοροσίδου για τις Τοπ.Κοιν. Αλώρου ως Ξιφιανής, β) κ.Μακρυγιάννη για τις Τοπ.Κοιν. Όρμας ως Τσακων και γ) κ.Μπεγλοπούλου για τις Τοπ.Κοιν. του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, ονομαστικές καταστάσεις , κατά αλφαβητική σειρά και με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και ακριβή διεύθυνση κατοικίας όσων πότισαν με τα φυσικά νερά , το σύνολο των στρεμμάτων και όσων ποτίστηκαν με αρδευτικές γεωτρήσεις , το σύνολο των  KW που κατανάλωσαν κατά γεώτρηση.
            Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω , σας γνωρίζουμε ότι δεν θα σας καταβληθεί η αμοιβή του υδρονομέα.      




Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Ε.Δ

ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. με τους περσινους υδρονομεις κυριε τραπεζανιδη τι θα γινη ποτε θα εξοφληθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5.-ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)