Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

“Ο Αλμωπός ξανά δυνατός”

Στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του συλλόγου αποφασίσαμε ως ομάδα να διεκδικήσουμε και αναλάβαμε
την διοίκηση του Αλμωπού. Είμαστε νέοι άνθρωποι που ζούμε και εργαζόμαστε στην Αλμωπία, που αφουγκραζόμαστε και ταυτιζόμαστε με τον παλμό των κατοίκων της περιοχής.
Έτσι, αποφασίσαμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες και τη δημιουργικότητα μας, μέσα από το πιο αποδεκτό και αναγνωρίσιμο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας μας, τον ΑΛΜΩΠΟ!
Οραματιζόμαστε, πέρα από την αγωνιστική ανάταση του Αλμωπού στα πρότυπα των ένδοξων στιγμών του παρελθόντος, την εδραίωση της ομάδας στο μυαλό και στην καρδιά κάθε κατοίκου της Αλμωπίας μέσω της κοινωνικοποίησης της από μια σειρά δραστηριοτήτων, πέρα των αγωνιστικών! Παράλληλα με τους στόχους αυτούς κύριο μέλημα μας θα είναι η εμπέδωση στους αθλητές του σωματείου των αρχών της καλής συμπεριφοράς και του “ευ αγωνίζεσθαι”.
Στην προσπάθεια αυτή περιμένουμε την ενεργή συμπαράσταση κάθε κατοίκου και φορέα της Αλμωπίας διότι ο Αλμωπός ανήκει σε όλους μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε μια νέα πνοή στον ιστορικό και ένδοξο σύλλογο μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να προάγει την τοπική κοινωνία και να αξιοποιηθεί το δυναμικό της περιοχής μας,.
Σε αυτό το εγχείρημα μας δεσμεύει η τεράστια ευθύνη να διαμορφώσουμε αγωνιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα στα παιδιά που θα βρεθούν στις ακαδημίες μας και στις ομάδες των υψηλότερων κατηγοριών.
Δεσμευόμαστε στους γονείς, στους εαυτούς μας και κυρίως στα παιδιά μας ότι θα προσπαθήσουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε!
Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το καλό του συλλόγου και των αθλητών μας..


                                                                                    Με τιμή
                                                                        Το Δ.Σ. του Αλμωπού


2 σχόλια:

  1. Για μας που είμαστε μακρία από την καθημερινότητα της πόλης θα ήταν καλό να δυμοσιεύετε και τα ονόματα σας. Παρ' όλα αυτά, είδα μία φωτογραφία σας και αναγνώρισα πολλούς. Πολλοί από σας γαλουχηθήκατε και μεγαλώσατε στο μεγάλη σχολή του Εθνικού Αριδαίας, γεγονός που από μόνο του θα μπορούσε να αποτελεί εγγύηση τήρησης των αναγραφόμενων στην ανακοίνωση σας. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και κατά μία έννοια σας ζηλεύω που έχετε τη δυνατότητα να προσπαθήσετε να υλοποιήσετε τα όνειρα των παιδιών, που δεν μπορέσαμε να εκπληρώσουμε εμείς για τους ευατούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι σας εχετε κοψει 5 εισητηρια στον ΑΛΜΩΠΟ;και εσυ 1:ο1 μην προσβαλεις τον ΕΘΝΙΚΟ ετσι;εχει πολυ καλυτερυς παραγοντες.και φτανει πια με τα στημενα και υποτυθεμενα μυνηματα υπερ του ΑΛΜΩΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)