Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ DAN ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAEKWON DO

    Διεξάγονται την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 στις 9 το πρωί οι προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και νταν στην Θεσσαλονίκη , στο ΕΘΝΙΚΌ Γυμναστήριο Μίκρας (γήπεδο χαντμπωλ).
    Τις εξετάσεις διοργανώνει η Ένωση Βορείου Ελλάδας TAEKWON DO και συμμετέχουν σύλλογοι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
    Στις εξετάσεις θα συμμετέχουν από τον ¨Μ. Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Δημήτρη Ινδόπουλο για την μαύρη ζώνη οι αθλητές: Φασόλης Εμμανουήλ, Μπεαζίδης Ιορδάνης, Πασπαράκης Βασίλειος, Τσεκούρα Αμαλία, Καρατσάς Πασχάλης, Σφαέλος Θεόδωρος και για 2 νταν οι αθλητές: Κάμτσης Εμμανουήλ, Πατσαρίζη Άννα, Αλμπάνη Αγγέλα,  Αλμπάνη Παναγιώτα.
    Οι αθλητές προετοιμάζονται και με ιδιαίτερα μαθήματα από τον προπονητή τους Ινδόπουλο Δημήτρη ώστε να είναι άψογοι και σωστά προετοιμασμένοι στον τεχνικό τομέα του TAEKWON DO, ενώ εξασκούνται εντατικά στο πρόγραμμα των εξετάσεων που περιλαμβάνει τα πούμτσε ( τεχνικές με φανταστικό αντίπαλο), ασκήσεις αντιπάλου αγώνας, τεχνικές αυτοάμυνας με γροθιές, τεχνικές αυτοάμυνας με διάφορες αρπαγές, θραύσεις ξύλων και τέλος θεωρία πάνω στην τεχνική και στον αγωνιστικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)