Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


ΕΝΩ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ και δεν τους ενοχλούσε το χωμάτινο φράγμα που
γίνεται κάθε χρόνο στον Αλμωπαίο στο ύψος της γέφυρας προς Εξαπλάτανο στην ανατολική είσοδο της Αριδαίας,  για να ποτίζεται μεγάλο μέρος του κάμπου της Αριδαίας και της Υδραίας, , οι γνωστοί –άγνωστοι θεματοφύλακες της νομιμότητας ,έχουν τρελλάνει στις ερωτήσεις και τις καταγγελίες προς κάθε αρμόδια αρχή ,το συγκεκριμένο έργο.
Ουσιαστικά επιδιώκουν να δημιουργήσουν πρόβλημα και να χαλάσει το φράγμα για να μην μπορέσουν να ποτίσουν οι αγρότες με ό,τι καταστροφικό συνεπάγεται για τις καλλιέργειες.
Πρόσωπα που γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των συγκεκριμένων  ανθρώπων το αποδίδουν στην αποφασιστικότητα που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στον Δήμο Αλμωπίας να ξεκαθαρίσει πολλές καταστάσεις.
Η μέθοδος είναι δοκιμασμένη και παλαιότερα. Ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μπίνος είχε δεχθεί πάνω από 70 καταγγελίες και μηνύσεις από τους συγκεκριμένους.

Ο προηγούμενος δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης  παραδόξως  είχε πλήρη  « ασυλία»  κατά την διάρκεια της δικής του θητείας και ήταν στο απυρόβλητο. ;Εφαγε και αυτός  τελείως  άδικα  από αλλού την μήνυσή του για το ιδιο φράγμα ,χωρίς να φταίαει ,γιατί έπρεπε να ποτίσουν οι αγρότες
Ο πρώτος ‘ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ’  δήμαρχος Σάκης Χατζηδημητρίου στο ξεκίνημα της θητείας του είχε δεχτεί λυσσαλέες επιθέσεις από τους συγκεκριμένους  οι οποίες στην πορεία σταμάτησαν . Τώρα οι κάτοικοι της Αλμωπίας βλέπουν το ίδιο έργο σε επανάληψη…..

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.
    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΥΣ.
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)