Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ



            Σαρώνει στο μεταγραφικό παζάρι ο Αστέρας Νεοχωρίου που έχει πολύ ψηλές φιλοδοξίες ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Η διοίκηση του γνωστού επιχειρηματία Τούλη Ερυθρόπουλου κινείται μέχρι στιγμής πολύ δραστήρια και δυναμικά και οι μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει κάνουν τον Αστέρα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή.
            Ήδη δια στόματος του Προέδρου ανακοινώθηκε ότι για τη θέση του προπονητή επήλθε συμφωνία με τον γνωστό από την θητεία του σε αρκετές ομάδες (Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αλμωπό Αριδαίας, Νίκη Καλής, Όλυμπο Αψάλου, Άρη Λουτρακίου, Πολυκαρπιακό, ΠΑΟ Φιλώτειας) Γιώργο Τσολερίδη που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και σαν ποδοσφαιριστής ενώ έχουν αποκτηθεί οι: Πέτρος Κόγιος από τον Ηρακλή Γαρεφίου, Σωτήρης Ιγνατίδης από τον ΠΑΣ Ξιφιανής, Πέτρος Σίσκος από τον Ηρακλή Γαρεφίου, Κώστας Μαντζερίδης από τον Άρη Θεοδωρακίου. Αναμένεται να ανακοινωθεί μια μεγάλη μεταγραφή που πρόκειται να προκαλέσει πάταγο καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει αγωνιστεί σε πρωταθλήματα Δ’ Εθνικής. Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι υπάρχει προγραμματισμός στον Αστέρα που φιλοδοξεί να ζήσει τις παλιές καλές στιγμές του παρελθόντος όταν μεσουρανούσε στα σαλόνια της ΕΠΣ Πέλλας, διαθέτοντας πανίσχυρη ομάδα.
            Ο Πρόεδρος Τούλης Ερυθρόπουλος δήλωσε: «Φέτος στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός, όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα μας όσο ψηλότερα γίνεται, κάνουμε θυσίες και πιστεύουμε ότι με την βοήθεια των φιλάθλων στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)