Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ Π. ΤΖΕΚΟΣ –Α. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΣΤΗ μαύρη λίστα του Δημάρχου Αλμωπίας μετά από εισήγηση  άτυπου συμβούλου  του
,φέρεται να  έχει βάλει  τους συμβούλους της παράταξής του  Πέτρο Τζέκο(δεξιά) και  Τάσο Θεοδωρίδη . Τον πρώτο, γιατί απουσίαζε από την γενική συνέλευση της επιχείρησης των Λουτρών   κατά την οποία καταψηφίστηκε  ο ισολογισμός της προηγούμενης διοίκησης  κα δεν απαλλάχτηκε από τις ευθύνες της η διοίκησηκαι τον δεύτερο για την «βεντέτα » που έχει ξεσπάσει με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Β. Κανονίδη . . ‘ Αλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Δήμαρχος  το τελευταίο διάστημα , σε αντίθεση με παλαιότερα, βγαίνει δημόσια με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ .. Ο ίδιος «μυστικοσύμβουλος» έχει εισηγηθεί  περισσότερη πειθαρχία  από όσους κατέχουν πόστα , προς το πρόσωπο του Δημάρχου για να φαίνεται προς τα έξω ότι υπάρχει σύμπνοια, αλλά και πλήρης υποταγή στις προσταγές του Δημάρχου.

6 σχόλια:

  1. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΠΡΤΓΛΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ.
    Ο ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ. ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ. ΠΑΣΟΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΒΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημαρχε!..οχι ρε τον τσερκεζο!
    μια χαρα ειναι το παιδι.
    τον αλλον στα τσακιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ...... ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΗ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΕΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ? ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΚΑ? ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΩ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ !!!
    ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)