Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ



Δικαιώθηκαν από το πρωτοδικείο της Βέροιας πέντε καταστήματα που έκαναν προσφυγή κατά της
απόφασης του Δημάρχου Αλμωπίας να τα  σφραγίσει . Οι ιδιοκτήτες υποστήριζαν  ότι οι μηνύσεις ήταν παράνομες όπως εύκολα μπορούσε να διαπιστώσει ο καθένας . Παρά ταύτα   o Δήμαρχος προχώρησε στην έκδοση απόφασης ,βάζοντας σε έξοδα και αγωνία τους καταστηματάρχες ,οι οποίοι τώρα δηλώνουν θα προβούν σε αγωγές και θα ζητήσουν αποζημιώσεις. Το κλιμάκιο του Δήμου αποχώρησε από τα πέντε καταστήματα και προχωρά στη σφράγιση των υπόλοιπων ,που για δικούς τους λόγους δεν είχαν προβεί σε προσφυγές .


6 σχόλια:

  1. ρε Σαμάντη γίνεται και εδώ οπως το ανέκδοτο με τον βούλγαρο τροχονόμο( ντάε ντούπκα νε ντούπκα)
    δηλαδή εδώ θα πούμε αυτή η μήνυση δέν ειναι μήνυση?????καλά εμένα μου είπαν οτι τα πράγματα στην Ελλάδα αρχισαν να διορθώνονται ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι γίνεται επιτέλους εκεί στο Δήμο;; Από πότε ο Κλεισούρης έγινε Δήμαρχος στη θέση του Δημάρχου;; Κανείς δε ξέρει την δουλεία του εκεί μέσα και κανονίζει τα πάντα αυτός;; Και επιτέλους Κλεισούρη μαζέψου και σταμάτα να παριστάνεις τον εισαγγελέα στο Δήμο!!! Δεν είσαι!! Εχεις πάρει πολύ αέρα ποιος νομίζεις ότι εισαι;;
    Εχετε χάσει το παιχνίδι, είστε χειρότεροι από τους προηγούμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι μηνύσεις 'ηταν παράνομες . Οι διαταράξεις 'ηταν νόμιμες. Για κοιτάξτε και την ασφάλιση όλων των πιτσιρικάδων που δουλεύουν μεσα εκεί!!! κάντε ρε την δουλειά σας ρέέέ΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνώμη ρε παιδιά, τη δικαίωση που την είδατε; Αναστολή εκτέλεσης πήρανε και μάλιστα με τον όρο να μην παίζουνε μουσική μετά τις 23:00΄. Όχι να μην παίζουνε δυνατά, αλλά να μην παίζουνε καθόλου. Ό, τι δηλαδή λένε οι άδειές τους. Ας χαλαρώσουν οι καταστηματάρχες γιατί πολύ είχαν πάρει. Σιγά μη ζητήσουνε και τα ρέστα. Ταλαιπωρούσανε μέχρι τις 4:00΄το πρωί τον κόσμο που έμενε στο κέντρο και θα κάνουν και αγωγές. Τις άδειές τους τις έχουν δει ποτέ τι γράφουνε; Που ακούστηκε σε καφετερίες μέσα στον ιστό της πόλης και δίπλα σε κατοικημένα διαμερίσματα να παίζουν live συγκροτήματα με ενισχυτές και ηχεία που χρησιμοποιούν σε συναυλίες; Έχουμε χάσει στην Ελλάδα κάθε μέτρο νομίζω. Και εν πάσει περιπτώσει δεν παρανομούν όλες οι καφετερίες της Αριδαίας. Ο Σωτήρης και ο Σπύρος γιατί δεν έχουν μηνύσεις δηλαδή; Αυτοί είναι βλάκες ενώ ο Λευτεράκης, ο Σαριτσάς και ο Βένος είναι οι έξυπνοι; Ξέρετε ότι οι άδειες των καταστημάτων αυτών απαγορεύουν να έχουν τα μαγαζιά αυτά ενισχυτές και ηχεία έξω από το μαγαζί; Ξέρετε ότι μετά τις 23:00΄ απαγορεύεται η χρήση μουσικών οργάνων και κατόπιν άτυπης παράτασης που είθιστε να δίνει ο εκάστοτε Δήμαρχος τα μαγαζιά αυτά μπορούν να παίζουν μουσική μέχρι τις 2:00΄εφόσον όμως έχουν προηγουμένως κλείσει τις πόρτες και παίζουν χαμηλοφώνος χωρίς να ενοχλούν; Οι ώρες κοινής ησυχίας αρχίζουν από τις 11:00΄ και αυτό κανένας Δήμαρχος δεν μπορεί να το αλλάξει και κανένας καταστηματάρχης δεν έχει δικαίωμα να καταστρέφει την ησυχία εκατοντάδων πολιτών που την άλλη μέρα έχουν να σηκωθούν πρωί για να πάνε στις δουλειές τους. Από την άλλη όμως τεράστιες ευθύνες έχουν και ο Δήμαρχος και η κα Μπαγκή, γιατί λειτούργησαν για άλλη μια φορά ερασιτεχνικά και σπασμοδικά. Εφ όσον έχεις τη βούληση κ. Δήμαρχε να επιβάλεις την τάξη στην πόλη, κάλεσε μια εβδομάδα νωρίτερα τους καταστηματάρχες και πες τους ότι τα ψέματα τελείωσαν και ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και αν δεν συμμορφωθούν συμβουλέψου το νομικό σύμβουλο του Δήμου που υποτίθεται ότι έχετε και κάντε τις σφραγίσεις σύμφωνα με το νόμο, ώστε και να μην έχετε κανένα ηθικό κόλλημα απέναντι στους επαγγελματίες αλλά και κανένα νομικό ψεγάδι. Η πολιτική κ Δήμαρχε θέλει σθένος αλλά και προετοιμασία. Εσείς απ΄ότι φαίνεται δεν έχετε ούτε το ένα ούτε το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ κύριε με το μακροσκελές κείμενο,

    Έχετε απόλυτο δίκιο όσον αφορά την νομική υπόσταση του θέματος λειτουργίας των μαγαζιών, χάνετε όμως το δίκιο σας όταν αναφέρεστε ονομαστικά στις προτιμήσεις σας . Τον απλό και τυπικό πολίτη τον ενδιαφέρει να κάνουν οι αρχές το καθήκον τους. Επιτέλους άρχισε να λειτουργεί ένας δήμαρχος χωρίς προκαταλήψεις ,ώστε να βάλει κάποια τάξη στην γκετοποίηση του κέντρου της Αριδαίας. Επιτέλους και είναι ευκταίο να μπουν κάποιοι κανόνες στην διασκέδαση της Αριδαίας. Επιτέλους ας αρχίσει να διορθώνεται η στρέβλωση την οποία δημιούργησαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι με τις επιλογές τους .
    Αγαπητέ κύριε ,όταν δημιουργήθηκε ο πεζόδρομος στην Αριδαία ,όλοι τρίβατε τα χέρια σας και μακαρίζατε τους δημάρχους που τον κατασκεύασαν. Αγνοούσατε τις φωνές που μιλούσαν για διευρυμένη και στοχευμένη ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της Αριδαίας. Το ενδιαφέρον σας εστιαζόταν ,στο πως θα αυξηθεί η εμπορική αξία των ακινήτων και πως θα πάρετε μεγαλύτερα νοίκια. Όταν καταλάβατε όμως τι εστί ΜΥΚΟΝΟΣ?????? Γίνατε βασιλικότεροι του βασιλέως.
    Εύχομαι ο καινούριος δήμαρχος να ακούσει την φωνή της λογικής και όχι τις κραυγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφονται και σωστά πράματα . μπράβο 12:46 έτσι είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)