Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Στη δύναμη του Αλμωπού ο Κανωτίδης


Ο Γιάννης Κανωτίδης  εντάχθηκε στη δύναμη του Αλμωπού. Η διοίκηση  της ομάδας συμφώνησε σε όλα με τον παίκτη ποι είναι γαμπρός στη περιοχή .
 Ο 32χρονος μέσος, πρώην παίκτης του Πανθρακικού ,ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 από τον Όλυμπο Ολυμπιάδας όπου έπαιξε για μία σεζόν. Τα επόμενα τρία χρόνια τον βρίσκουν στην ομάδα του Τυρνάβου.

Την  περίοδο 2000-2003 αγωνίζεται με την ομάδα της Λάρισας στα πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής. Στη Β’ Εθνική συνέχισε να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ η σεζόν 2004-2005 τον βρίσκει στην Καβάλα. Τα επόμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε ξανά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την Καστοριά ενώ το πρώτο μισό της σεζόν 2007-2008 παίζει στην ομάδα της Καλαμάτας. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και το προηγούμενο καλοκαίρι τίμησε τη φανέλα του Πανθρακικού με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την τότε Β’ Εθνική στη Superleague στην οποία είχε 21 συμμετοχές.


3 σχόλια:

  1. συνεχιζεται η μεγαλη παραδοση των ποδοσφαιριστων που εγιναν γαμπροι στην περιοχη μας. Μερικά ονόματα:
    Καλπακιδης, Τσιμτσης, Σαραμαντος,Κατσιαουνης, Κανωτιδης ...κα. Όλοι παικταραδες και καλα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΒΡΕ ΣΑΜΑΝΔΗ!!!! ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ..ΑΚΟΥ ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γραψτε επιτελους κατι ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ γι αυτη την ομαδα που επι δεκαετιες σηκωνε στην πλατη του ολη την Αλμωπία.Σε Καθε πολη τα ΜΜΕ γραφουν γραφουν ανεβαζουν τις ομαδες τους.Μονο εδω ,το σκεφτονται...το μελετανε το αναλυουν.Πουθενα αλλου.Ας το φωναξουμε ολοι κι ας στηριζουμε την ομαδας μας...και ολα θα πανε καλα!
    Η Αλμωπία μας το αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)