Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Μαθήματα χορού από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων



Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων για τρίτη χρονιά συνεχίζει την ομάδα χορού,
 κάθε Τετάρτη και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Ειδικού σχολείου Έδεσσας (περιοχή κολυμβητηρίου). Τα μαθήματα χορού παραδίδονται από το χοροδιδάσκαλο κ. Μπόγια Βαγγέλη. Έναρξη ομάδας χορού Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Μέλη του Συλλόγου είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του συλλόγου 2381020012, 6932713111.


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων για τρίτη χρονιά  συνεχίζει την Ομάδα Ψυχολογίας για τα μέλη του και τους συγγενείς αυτών. Ο συντονιστής της ομάδας θα είναι ο ψυχολόγος κ. Σιάντσης Λάζαρος. Οι συνεδρίες θα γίνονται κάθε Δευτέρα και ώρα 17:30-19:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του συλλόγου 2381020012, 6932713111.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Πέλλας για την προσφορά του ποσού των 1500,00€ έπειτα από έκκληση του συλλόγου για την οικονομική ενίσχυση των 3 παιδιών ηλικίας 17,19 και 24 ετών από την περιοχή της Αριδαίας που πάσχουν από καρκίνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και εγκάρδιες ευχές για ζωή γεμάτη υγεία.




Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων, σας προσκαλεί στον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό στα γραφεία του, επί της οδού Δημοκρατίας 18(είσοδος Αριστοτέλους 2) την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 17:00μ.μ.

Για τον Σύλλογο
Η Πρόεδρος Τριγωνάκη Δανάη
Η Γραμματέας
Στανίση Χρυσάνθη


Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να βοηθάει συνανθρώπους μας που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, ώστε να έχουν ποιοτικότερη ζωή οι ίδιοι αλλά και οι οικογένειές τους. Οι Δράσεις του συλλόγου ποικίλλουν αλλά πάντοτε ο σκοπός είναι η βοήθεια και η συμπαράσταση.
Τα μέλη του συλλόγου φτάνουν τα 300 και ο αριθμός καθημερινά αυξάνεται.
Σε κάθε δύσκολη περίσταση καλούμαστε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να διευκολύνουμε την αντιμετώπιση του καρκίνου από όλες τις πλευρές, δηλαδή οικονομικά, ηθικά, ψυχολογικά και με κάθε απαιτούμενο μέσο.
Αυτό θέλουμε να πετύχουμε και με τη μουσική βραδιά που διοργανώνεται από το σύλλογό μας σε συνεργασία με τον Δήμο Αριδαίας και την υποστήριξη του κ. Θεοδωρίδη, ώστε να συλλέξουμε χρήματα για να βοηθήσουμε τρία νεαρά μέλη που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο, τη δική τους μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, τη δική τους μάχη για να συνεχίσουν να ονειρεύονται και όλα αυτά στην ηλικία των 17, 19 και 24 ετών.
Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά και η συμμετοχή μας στην προσπάθεια να συνεχίσει να ζει ένας άνθρωπος, μας υπενθυμίζουν πως και εμείς είμαστε Άνθρωποι.
Ο Σύλλογός μας το νιώθει αυτό και θα συνεχίσει με κάθε τρόπο να είναι πλάι σε κάθε πάσχων συνάνθρωπό μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)