Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί για ναρκωτικά


Διακινούσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης
 χρησιμοποιώντας πολυτελή αυτοκίνητα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, συνέλλαβαν τέσσερις (4) ημεδαπούς  ηλικίας 20, 43, 19 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης, κατοχής, μεταφοράς  και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αρχικά συνελήφθη ο 25χρονος, διότι σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο είχε εκμισθώσει από εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο 9ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Έδεσσας – Φλώρινας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σακούλα, η οποία περιείχε (2100) γραμμάρια κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 25χρονος από κοινού με τρεις ακόμα ημεδαπούς 20, 43 και 19 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη, διακινούσαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης χρησιμοποιώντας πολυτελή αυτοκίνητα  τα οποία τα εκμίσθωναν από εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Επιπλέον προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από κοινού έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) κινητά τηλέφωνα, ενώ στην κατοχή των 20χρονου και 43χρονου επιπλέον βρέθηκαν (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (6,2) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)