Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Σούρβα στους Προμάχους




Πάνω από 2. 000 κόσμος απόλαυσε τα Σούρβα στους Προμάχους  από το απόγευμα της Παρασκευής .


Η κεντρική πλατεία του χωριού έγινε μια μεγάλη αγγαλιά και χάρισε ωραίες στιγμές . Οι φωτιά , το κρασί η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής  και η συμμετοχή του κόσμου έδωσαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε μια εποχή που το σύστημα θέλει να τα ισοπεδώσει και να τα εξοντώσει . Κόντρα σε όλα αυτά ο Μορφωτικός Σύλλογος Προμάχων και οι κάτοικοι έδωσαν ένα καλό μάθημα  παράδοσης . Ούτε η βροχή  που άρχισε να πέφτει μετά τις 10 το βράδυ τους πτόησε. (Μερικές από τις φωτογραφίες ειναι από τα Προμαχιώτικα Νέα)

7 σχόλια:

  1. eeeere athanato bahovo!!!
    xwrio me apidia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ Η ΣΟΥΡΒΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΟΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΖΑΚΡΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. akalestoi hrthan gia na xalasoun thn girth alla den ta kataferan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΓΗ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΜΑΣ ΡΙΖΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΟΝ 5.26 .ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ . ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ .ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΑΖΟΥΝ . ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)