Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ: «ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ: ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ»


Σχετικά με τη νέα δίωξη αλλά και τις απαλλακτικές αποφάσεις που αφορούν παλαιότερες διώξεις, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Χωρίς να απολογηθούμε βγαίνει ένα πόρισμα. Οι διώξεις γίνονται πρωτοσέλιδο και οι απαλλακτικές αποφάσεις αποκρύπτονται.
Εδώ και δέκα χρόνια προσπαθούν να με εξοντώσουν όμως όλα έχουν καταρρεύσει ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σήμερα κιόλας βγήκε το αθωωτικό βούλευμα για τη ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ. 
Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η νέα επίθεση εξόντωσής μου εξαπολύθηκε μετά την απαλλαγή μου από τον Άρειο Πάγο και την ίδρυση του δικτύου ΠΑΤΡΙΔΑ.
Γνωρίζω καλά, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σε συγκεκριμένη στιχομυθία ειπώθηκε στεγνά «πρέπει να τον πεθάνουμε πολιτικά».
Επί της ουσίας, σας ρωτώ: 110 διαφορετικοί εργολάβοι σε 8 χρόνια σημαίνει «πάρτι ημετέρων»; Όλα έγιναν νόμιμα, με την έγκριση της αρμόδιας νομαρχιακής επιτροπής, του νομαρχιακού συμβουλίου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Κάποιοι θα σπάσουν πάλι τα μούτρα τους γιατί η αλήθεια θα λάμψει.
Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Στη συνέχεια, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στη χθεσινή σας δήλωση αφήσατε αιχμές ότι κάποιοι σας πολεμούν ακόμη και μέσα από τον ιδεολογικό σας χώρο. Ποιους εννοείτε;
Σίγουρα όχι τον Σαμαρά.

Η στιχομυθία αυτή έγινε ανάμεσα σε πρόσωπα του δικού σας χώρου;
Υπήρχανε εκπρόσωποι φορέων, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Έχει σχέση με τη συνάντηση που είχατε με τον κ. Καρατζαφέρη; Έχετε σκοπό να προσχωρήσετε στο ΛΑΟΣ;
Φίλος ο Γιώργος, φιλτάτη η Νέα Δημοκρατία. Κόμματα υπάρχουν πολλά, πατρίδα όμως μία. Εξάλλου, η κοινωνία δημιουργεί τα κόμματα και για να γεννηθεί το καινούριο πρέπει να πεθάνει το παλιό.

Από δω και πέρα πως θα κινηθείτε γενικότερα;
Θα περιμένουμε την κλήση από τον ανακριτή και ανάλογα θα πράξουμε. Πρέπει να σας πω ότι οι δικηγόροι έχουν ετοιμάσει αγωγές κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων. Και αυτή τη φορά δεν θα κάνω πίσω.

Πως σχολιάζετε την επίσκεψη Τρεμόπουλου στον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης;
Είναι μια άθλια μεθόδευση με την οποία προσπαθεί να προκαταβάλλει τις αποφάσεις του διορισμένου Περιφερειάρχη και της Δικαιοσύνης.

Πως βλέπετε το μέλλον της χώρας;
Ξεπουλήθηκε η χώρα για 370 δισ. ευρώ και δυστυχώς κανείς δεν συλλαμβάνεται. Ταλαιπωρείται ο ελληνικός λαός, έχει εξαπολυθεί μια επίθεση κατά της νεολαίας και δυστυχώς δεν συλλαμβάνεται ούτε ο Γ. Παπανδρέου ούτε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.
 
Επίσης, επισυνάπτεται απόσπασμα δηλώσεων που αφορά τις απαλλακτικές αποφάσεις:
•   Ο Άρειος Πάγος δέχθηκε την αναίρεσή μας και ακύρωσε την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για το θέμα των προστίμων
•   ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, όπου και εδώ ακολουθήσαμε μια πρακτική που εφαρμόζεται σε όλη την Ελλάδα, μια πρακτική που υιοθέτησαν και οι κυβερνήσεις των δύο τελευταίων ετών (του ΠΑΣΟΚ)!
•   Υπάρχει ήδη απαλλακτική απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για το θέμα της λίμνης Κορώνειας (και μάλιστα από συμβούλιο στο οποίο συμμετέχουν ανώτατοι δικαστικοί), όπου είμαστε ο μοναδικός φορέας από τους συναρμόδιους που έπραξε στο ακέραιο αυτό που του αναλογεί.
•   Υπάρχει αθωωτική απόφαση για την υπόθεση Σιάννη. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες. 
•   Υπάρχει αθωωτική απόφαση για τις κεραίες του Χορτιάτη. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες.
•   Υπάρχει αθωωτική απόφαση για της αμμοληψίες στον Αξιό ποταμό. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες.
•   Υπάρχει αθωωτική απόφαση για το θέμα του γηροκομείου Μπαλτουμά. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες.
•   Υπάρχει αθωωτική απόφαση για το θέμα της λειτουργίας υπόγειου πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης. Κατέρρευσαν οι συκοφαντίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)