Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Όλα ανοικτά στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό



 
Τουλάχιστον «μειδιάματα» προκαλούν τα διάφορα δημοσιεύματα κυρίως στον  διαδικτυακό τύπο , για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ, στο Ν. Πέλλας .

Πέρα από τους ευσεβείς πόθους και την μανία αυτοπροβολής που επιχειρούν κάποια φιλόδοξοι Νεοδημοκράτες ,η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική  και σύντομα  κάθε  «κατεργάρης» θα πάει στο πάγκο του .
΄Ηδη  κάποιες καταστάσεις έχουν αρχίσει να ενοχλούν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες  θεωρείται πλέον εξευτελιστικό αυτό που συμβαίνει και μόνο αρνητικές καταστάσεις δημιουργεί στο κόμμα .
Ως μοναδική λύση για να σταματήσουν όλα αυτά είναι να τελειώνουν  με την συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Η παλαιότερη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πέλλας , φαίνεται ότι δεν συγκίνησε κανένα , με αποτέλεσμα οι διάφοροι ενδιαφερόμενοι να ακολουθούν  την παρασκηνιακή πολιτική και εν μέρει τον δημόσιο  αυτοδιασυρμό τους  .
Επί της ουσίας τώρα , σύντομα τελειώνει η ιστορία με το ψηφοδέλτιο στο νομό . Οι διάφορες αιτήσεις δεν σημαίνουν ούτε και προδικάζουν τίποτα . Το ψηφοδέλτιο αναμένεται να συγκροτηθεί με γνώμονα την ευρύτερη αποδοχή και πολυσυλλεκτικότητα για το κόμμα.

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ ΠΕΤΡΟ; Ο "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ "ΜΕΙΔΙΑΣΜΑΤΑ" ΜΗΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΙΤΑ;;;;;;;;; ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)