Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Να πει έστω και αργά την αλήθεια ο Στ. Τουφεγγόπουλος



΄ΟΧΙ μόνο τους εξαπάτησε , αλλά δεν έχει το θάρρος να το παραδεχτεί ο πρώην Δήμαρχος Σταύρος Τουφεγγόπουλος  και επιχειρεί τώρα να μετατοπίσει αλλού τις ευθύνες .

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Εξαπλατάνου Κυριάκος Γιαλαμάς , προκαλεί τον τέως δήμαρχο να πει επιτέλους την αλήθεια και να μην κρύβεται .
Για το επίμαχο θέμα των χαλικοστρώσεων  ο Κυριακός Γιαλαμάς , δηλώνει ξεκάθαρα , ότι υπέγραψε τρεις μήνες μετά την λήξη της θητείας του  ως σύμβουλος παραλαβής έργων  ,μετά από συνεχή πίεση του Σταύρου Τουφεγγόπουλου  και των εργολάβων . Μάλιστα υπάρχουν και υπογραφές που δεν είναι δικές του . Περισσότερα στο ερχόμενο φύλλο της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. Πέλλας


5 σχόλια:

  1. εμένα φίλε μπερδεύτηκαν και μου χαλικόστρωσαν και το χωράφι μου εκεί κοντά στα υποτιθέμενα μέρη .... χααχαχαχ . ... . αστείο είναι τσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαγείαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίοι πολίτες , αναδικνύεται θέμα εξαπάτησης όπου μας αφορά όλους και εμείς λέμε κουραστήκαμε.. Αν δεν σου αρέσει 11:55 μην διαβάζεις το άρθρο, εγώ θέλω και περισσότερα για όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει με το φαγοπότι στον πρώην δήμο Εξαπλατάνου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΒΑ ΝΑ Κ...... ΜΝ......., ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΨΙΕΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝ.ΑΛΜΩΠΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚυΚυΚυ..ο απερχόντα ΔΗΜΑΡΧΟ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΣΤΟΥΛΟΥΠ,ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΝ.ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΡΙΚΩΝ.ΚΑΙ ΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑ.ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΞΕΧΥΛΙΣΑΝ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΛΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΙΟΥΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)