Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ – ΜΥΚΟΝΟ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨



ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING
ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΙΝΔΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ


    Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα για τον αθλητή του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ Γκουρούλι Λεβάν  και τον προπονητή του Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη, καθώς έχουν προτάσεις για επαγγελματικούς αγώνες KICK BOXING στην Ρόδο, την Πτολεμαΐδα και τη Μύκονο.
    Μετά τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε ο Γκουρούλι Λεβάν έχει πλέον συνεχείς προτάσεις για συμμετοχές σε αγώνες και με τον προπονητή του Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη δεν έχει αρνηθεί καμία πρόκληση. Έτσι οι προπονήσεις είναι καθημερινές και ιδιαίτερα σκληρές ώστε ο αθλητής να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.
    Η πρώτη επαγγελματική βραδιά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 στο Φαλιράκι της Ρόδου στο θερινό club X-MILLENIUM , με αγώνες Ελλήνων και ξένων Πρωταθλητών στο Μ.Μ.Α. και με όρους Κ1. ο Γκουρούλι θα αντιμετωπίσει τον Ροδίτη Πρωταθλητή Άκη Κανελλόπουλο στα 73 κιλά, γιο του τοπικού δασκάλου KARATE και KICK BOXING  Παναγιώτη Κανελλόπουλου .
    Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 5 Αυγούστου 2012 στην Πτολεμαΐδα, όπου ο Γκουρούλι θα αντιμετωπίσει τον Γιαννιώτη δάσκαλο και επαγγελματία αθλητή  Αποστολάκη Στέφανο.
    Τον πιο σκληρό αντίπαλο και γνωστό για τις μεγάλες του επιτυχίες τον Κερκυραίο Αλέξανδρο Γκερέκο , ο οποίος είναι και 8 κιλά βαρύτερος, με προπονητή τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας KICK BOXING Αλεξάκη Γεώργιο θα αντιμετωπίσει στη Μύκονο ο Γκουρούλι Λεβάν το Σάββατο 18 Αυγούστου σε γνωστό νυχτερινό club και θα είναι ο αγώνας της βραδιάς. Οι υπόλοιποι αγώνες θα είναι με στυλ πλήρους επαφής Μ.Μ.Α. και με όρους Κ1 μεταξύ Ελλήνων και Ιταλών αθλητών.
    Ο προπονητής Μάστερ Δημήτρης Ινδόπουλος , ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή FIGHTER COACH από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WAKO, δήλωσε ότι σκοπός τους είναι ο αθλητής του να αγωνίζεται με άριστη τεχνική σε συνδυασμό με ταχύτητα, δύναμη και έκρηξη ενώ παράλληλα δίνουν έμφαση στις προπονήσεις και στην φυσική κατάσταση. Βρισκόμαστε σε μεγάλη ανοδική πορεία και ο επόμενος στόχος είναι η καριέρα του Γκουρούλι και στο εξωτερικό, όπου έχουν ξεκινήσει επαφές με Βέλγιο, Ολλανδία και Κύπρο, ώστε να υπάρξει και Διεθνής αναγνώριση. Καλή επιτυχία στον αθλητή μας που έχει πλέον αποκτήσει πολλούς οπαδούς και υποστηρικτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)