Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κάνουν «ομαδούλα» τον Αλμωπό







Οι βιαστικές δηλώσεις παραγόντων του Αλμωπού για τα επεισόδια μετά τον αγώνα με τον Ν. Μυλότοπο και τον ξυλοδαρμό του προέδρου από ελάχιστους ανόητους φιλάθλους των φιλοξενούμενων αλλά και από ποδοσφαιριστές ήταν μάλλον ατυχείς και πολύ μακράν της ιστορίας του Αλμωπού .
Ιδίως το κομμάτι που αφορά την  προειδοποίηση  για αποχώρηση  από το πρωτάθλημα ,και ότι η ομάδα δεν θα πάει να παίξει στον Ν. Μυλότοπο. Τέτοιες δηλώσεις δεν γίνονται ούτε από τα μικρότερα χωριά.  Ως ελαφρυντικό μπορεί να εκληφθεί η ένταση  και η απρόοπτη εξέλιξη  με την άνανδρη και απρόκλητη επίθεση κατά του προέδρου. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται όμως τέτοια αντιμετώπιση . Εκτιμάται ότι η Διοίκηση θα αναγκαστεί σε «διορθωτική» επίσημη ανακοίνωση, προκειμένου να διαφυλάξει το Κύρος και την ιστορία του Αλμωπού.  
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην καταδικάζει τα έκτροπα  αυτά ,αλλά να ζητείται η τιμωρία του Ν. Μυλοτόπου δεν είναι θέμα του Αλμωπού ,αλλά της διοργανώτριας ,σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι έχει ευθύνες . Αλλοίμονο δε αν ο Αλμωπός ζητάει να μην παίζει σε ...τέτοιες συνθήκες  στο γήπεδό του .
Τα επεισόδια πάντως επισκίασαν το πιο ανησυχητικό . Την κακή εμφάνιση της ομάδας . Ακόμα και ο τελευταίος φίλαθλος έχει αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά, αγωνιστικά . Διοίκηση και τεχνική ηγεσία οφείλουν έγκαιρα να βρουν τα αίτια. 


Η ΔΗΛΩΣΗ


Ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Γεωργιάδης μιλώντας αποκλειστικά στο Aridaia News έκανε την εξής δήλωση:

«Καταγγέλλω ως γενικός αρχηγός του Αλμωπού τον βίαιο ξυλοδαρμό του Προέδρου Κωνσταντίνου Παλίκογλου από ποδοσφαιριστές και οπαδούς του Ν. Μυλοτόπου, όπως και την απόπειρα ξυλοδαρμού του Γενικού Αρχηγού ο οποίος γλίτωσε από του χάρου τα δόντια. Σαν Αλμωπός η πρώτη μας αντίδραση είναι να δηλώσουμε ότι θα προβούμε σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Έχουμε να δηλώσουμε ότι δεν πρόκειται να μεταβούμε στον Ν. Μυλότοπο για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής και θα σκεφτούμε σοβαρά το αν θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας υπό τέτοιες συνθήκες. Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του Ν. Μυλοτόπου. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο Πρόεδρος του Αλμωπού είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση».



 

1 σχόλιο:

  1. Γεγονοτα και Πετρο κανατε σωστες επισημανσεις.Πρεπει ομως να στηριχτεί ο συλλογος.Οι δηλωσεις έγιναν παντως απο οικογενειαρχη που κυνηγηθηκε από συρφετο αλητών ΚΑΙ βιαστικά μαλλον.Δυστυχως εαν δεν στηρίξει ο κοσμος την προσπαθεια της ομαδας τιποτε δεν αρκετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)