Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή Φώτη Σιώπη



φώτο: Τη Πέμπτη παραλίγο να καούμε  σαν τα ποντίκια από φωτιά που πήρε κάδος σκουπιδιών



Αξιότιμοι κύριοι της Αλμωπίας , κύριε Δήμαρχε , κύριε περιφερειάρχη .κύριε μεγάλε διευθυντά του τμήματος εμπορίου,που για όλους σας μιλάει όλη η Αριδαία με το μικρό σας όνομα ,λες και σας βάπτισαν
. Ήδη όλοι οι μικροπωλητές χρόνια τώρα σας γνωρίζουν με τα μικρά σας ονόματα, που τα έχετε  όλα καλά στην Αριδαία  . Αλλά φταίει η κακομοίρα η Ελλάδα που σας αντέχει ακόμα .
Ερχόμαστε στο ψαχνό τώρα, γιατί είναι φιλέτο το κρέας .
Κύριε Διευθυντά στο γραφείο που ερχόμαστε ,είναι του Δημοσίου.Αν εσείς θέλετε να βλέπετε τον πολίτη σαν σκουπίδι ,την ώρα που ανάβετε το τσιγάρο σας  το στριφτό και το κοιτάτε με ειρωνία  να ξέρετε ότι κάνετε λάθος και θα λογοδοτήσετε κάποια μέρα. Ερχόμαστε τώρα στην ουσία :
1.    Που είναι τα λεφτά των αποδείξεων από το 1982. Ποιος τα έχει διαχειριστεί  και από ποιον θα τα γυρέψουμε, των 1,5 και 2 ευρώ  που έχουν τόσα χρόνια αυτά τα λεφτά ,στις οποίες έχουν σταλεί fax στο ΣΔΟΕ ,ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ , ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΕΜΠΟΡΊΟΥ .
Την προηγούμενη Πέμπτη μετρήσαμε 220 σεργκιά  για τα οποία έχει γνώση η Αστυνομία . Από αυτά τα 65 είναι νόμιμα. ‘Όταν βρεθούμε κάπου θα σας πω ποιοι τα έχουν .
Κύριε Δήμαρχε χορτάσαμε από χτυπήματα  στην πλάτη  και να μας λέτε ότι όλα θα γίνουν αμέσως. Τα λόγια σας τα παχιά τα παίρνει ο αέρας εδώ και δύο χρόνια .Δεν  στεναχωρηθήκαμε   καθόλου  μόνο για  τους λαθρεμπόρους που έχεις μέσα. Δώστους μια καρέκλα μεγαλύτερη  για να χωράνε για να βλέπουν στην οθόνη που έχουν μπροστά τους να κουτσομπολεύουν τον κόσμο . Είναι μικροί  και δεν τους ταιριάζει αυτή η μαγκιά ,γιατί οι Αριδαιώτες είναι μάγκες .
Ας πιάσουν πρώτα τους λαθρέμπορους  και μετά να μιλάνε για τον κόσμο.
Κύριε Δήμαρχε , ό,τι είπες για την αγορά ,όλα ήταν μπαρούφες. Με τον φόβο που έχεις θα  μας κατέστρεψες .Τελείωνε πριν είναι αργά . ΄Οποιος πεθαίνει Πέμπτη στην Αριδαία  από τους ανοικτούς δρόμους που έχει στη πλατεία ,δεν μπορεί να περάσει ούτε το μακάβριο. Κύριε Περιφερειάρχα  μη μας λέτε  μια έτσι και μια αλλιώς. Είστε ένας έντιμος. Σαν τον Διευθυντή της αστυνομίας Εδέσσης, τον οποίο συνάντησα  και έμεινα κατάπληκτος από τις ωραίες κουβέντες του. Και ήταν κιμπάρης απέναντί μου.
Η Ελλάδα θέλει τέτοιους καθαρούς στη δουλειά τους και απέναντι στον Πολίτη.
Κύριε Θεοδωρίδη ,πάρε τον νόμο στα χέρια σου, γιατί στην Αριδαία οι Δήμαρχοι φοβούνται να μιλήσουν . Ακόμα και η Δημοτική Αστυνομία που πληρώνουμε εμείς ,οι ίδιοι με τον φόβο που έχουνε  και όπως τους έχουν κάνει  να βλέπουν και να κάθονται στα γραφεία . Να ανάβουν τα φώτα  κι έχει ο Θεός που ανάβουν δέκα μάτι  και το έχουν μέσα χαμάμ
Τα υπόλοιπα άλλη φορά .

Φώτης Σιώπης . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)