Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τίτλοι τέλους για την ΔΟΥ Αριδαίας


 
«Έριξαν» ,όπως ήταν αναμενόμενο τη Αλμωπία και κλείνουν την Δημόσια οικονομική Εφορεία. Στ Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας μένουν δύο δυο. Στα Γιαννιτσά και την ΄Εδεσσα.
Η ΔΟΥ Αριδαίας θα συγχωνευτεί με αυτές της Έδεσσας και της Σκύδρας στην Έδεσσα, κατόπιν σχετικής πρότασης της αρμόδιας επιτροπής. Η Ειδική Επιτροπή Ενοποιήσεων ΔΟΥ ολοκλήρωσε το σχετικό πόρισμα και το παρουσίασε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, παρουσία του υπουργού κ. Στουρνάρα, του υφυπουργού κ. Μαυραγάνη και όλων των Γενικών Διευθυντών που εμπλέκονται στο θέμα της ενοποίησης των ΔΟΥ.
Στην πρόταση περιλαμβάνεται η  κατάργηση 127 ΔΟΥ σε ολόκληρη την Επικράτεια, εντός του τρέχοντος έτους προχωρά το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο της μείωσης των εξόδων του Κράτους.Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας: «Αναδιαρθρώνεται ο χάρτης των ΔΟΥ σε ολόκληρη τη χώρα. Πλέον θα έχουμε καλύτερη λειτουργία των ΔΟΥ, με περισσότερους ελέγχους, περισσότερα έσοδα και μικρότερο κόστος».

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους μας. Σ´ όλους τους φορείς της Αλμωπίας που αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις έτσι ώστε να μην φύγει αυτή η τόσο σημαντική υπηρεσία απο την Αριδαία μας, απο την Αλμωπία μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)