Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Βιαιοπραγίες καταγγέλλει ο Άρης Προφήτη Ηλία




Λόγο για επεισόδια σε βάρος της αποστολής του στο Μάνδαλο καταγγέλλει το Δ.Σ. του ΑΡΗ Πρ. Ηλία . Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε σε μερίδα του Τύπου αναφέρει :

Με αφορμή τα επεισόδια εις βάρος της αποστολής της ομάδας στο Μάνδαλο το Δ.Σ. του Άρη Προφήτη Ηλία συνεδρίασε έκτακτα το βράδυ της Κυριακής και αποφάσισε να καταγγείλει δημόσια τα έκτροπα που έγιναν στο Μάνδαλο, ακριβώς μετά τη λήξη του παιχνιδιού όταν φίλαθλοι των γηπεδούχων εισήλθαν εντός γηπέδου και ξυλοκόπησαντους ποδοσφαιριστές μας Στάθη Σεϊτανίδη και Σπύρο Κουλούρη καθώς και τον προπονητή Μπάμπη Κρητίδη ενώ διαπληκτίστηκαν και άνθρωποι της διοίκησης που ήταν μέσα στο γήπεδο.
Επίσης εκφράζει τα παράπονά της για την φιλοξενία στο Δ.Σ. της Δόξας Μανδάλου καθώς επίσης ότι δεν έκανε καμία ενέργεια για να προστατέψει την αποστολή κατά τη διάρκεια των τραμπουκισμών.
Βάση αυτών που έχουν γραφτεί στο Γ.Α. από τον άριστο διαιτητή κ. Θεοδωρόπουλο τονίζει ότι θα πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία από τις αρμόδιες αρχές σε διαφορετική περίπτωση κάτι δεν πάει καλά στο ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας.

Ο Πρόεδρος του Άρη Προφήτη Ηλία
Γιώργος Σούλτσε

2 σχόλια:

  1. to mandalo prepei na timorithei paradigmatika, o athlitismos einai polutismos kai oxi trampoukismos, o polutismos den perase pote apo to apomonomeno xwrio tou mandalou, ta episodia einai sinithismeno fenomeno sto mandalo,oso i enosi anexete kai tous xaideuei den tha valoun mialo gi ayto kati prepei na kanei oste na stamatisei afto to fenomeno....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν νομιζω κανεις να εγκρινει τετοιες συμπεριφορες,αν και ξερω οτι ολα ξεκινησαν απο ασεμνη κινηση παικτη του προφητη. και περα απο αυτο μια και εισαι αριδαιωτης ζητησε τη τιμωρια του πολιτισμενου μυλοτοπου που μεσα και εξω σας συμπεριφερθηκαν πολιτισμενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)