Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Φραστικό επεισόδιο Χ. Μπίνου –Π. Ζέρζη



Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στο τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας μεταξύ του πρώην Δημάρχου Αριδαίας Πέτρου Ζέρζη και του προκατόχου του Χρ. Μπίνου για την κλειστή λαϊκή αγορά της Αριδαίας .
Ο Χ. Μπίνος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι για την μη ολοκλήωσή της ,  ευθύνες έχει η επόμενη δημοτική αρχή του Π. Ζέρζη που άλλαξε  σκέψεις για το έργο ,ενώ άλλαξε και την σκεπή που δεν ήταν προγραμματισμένη.
Αυτό εξόργισε τον Π. Ζέρζη ο οποίος υποστήριξε ότι τον είχε καλέσει ο κ. Μπίνος μαζί με τον ανάδοχο εργολάβο κ. Ζαρκάδα και μετέβησαν στη κλειστή λαϊκή αγορά για να του δείξουν  τα προβλήματα που προέκυψαν .
Ο κ . Μπίνος υποστήριξε ότι πήγε μόνος του  και ότι πριν ακόμα αναλάβει κατοικοέδρευε στο Δημαρχείο .
Ο. Π. Ζέρζης έκανε λόγο για απύθμενο θράσος και ψέματα . Του είπε δε σε έντονο ύφος « Θα πέσουν τα μαλλιά μας με αυτά που ακούμε. Ντροπή σου . Ψεύδεσαι. Είσαι κοινός συκοφάντης . Ήρθα μόνος μου, χωρίς να με φωνάξετε;»
-Εσύ ψεύδεσαι και είσαι συκοφάντης και υβριστής . ΄Ηρθες μόνος σου .» ,ανταπάντησε ο Χ. Μπίνος.
Ο Π. Ζέρζης στη συνέχεια σταυροκοπήθηκε πολλές φορές . Ζήτησε τον λόγο και εξήγησε στο Σώμα ότι αναγκάστηκαν να προβούν σε κάποιες αλλαγές και πρόσθετες απρόβλεπτες εργασίες που προέκυψαν , χωρίς δική τους ευθύνη

1 σχόλιο:

  1. κυρ Τάκη,νισάφι.Ούτε τον κοινό νου δεν σέβεσαι.Ο Φώσκολος μπροστά σου είναι μαθητούδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)