Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

BLOG της Αριδαίας εξαφάνισε ανάρτηση που αφορούσε τον Παράσχο Τσάνταλη




Άρον –άρον blog της Αριδαίας εξαφάνισε ως δια μαγείας  παραποιημένη είδηση που αφορούσε το αποτέλεσμα της δίκης  για την μήνυση που είχε υποβάλλει ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος  κατά του Παράσχου Τσάνταλη και εκλεγμένων μελών του συνδυασμού του στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου .

Το δημοσίευμα παρουσίαζε  εντελώς στρεβλώς ότι καταδικάστηκαν  όλοι για δυσφήμηση και εξύβριση , ενώ η αλήθεια είναι ότι το κατηγορητήριο περιλάμβανε πέντε κατηγορίες για τις 4 οι οποίες ήταν και οι σημαντικές , αθωώθηκαν . Μόνο στο σημείο που αφορούσε την κόρη του πρώην  Δημάρχου Εξαπλατάνου  καταδικάστηκαν με μετατροπή της κατηγορίας από συκοφαντική δυσφήμιση σε απλή.
Το συγκεκριμένο blog ανήρτησε και πληθώρα ανώνυμων  σχολίων .
Το κείμενο , που προφανώς δεν  το έγραψαν οι υπεύθυνοι του blog , οι οποίοι δεν παρακολούθησαν τη δίκη  , δόθηκε επιμελώς παραποιημένο , αλλοιώνοντας τελείως την ουσία  αλλά και αυτή καθ εαυτή την είδηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν τουλάχιστον ηθική ευθύνη.
Ασφαλώς οι υπεύθυνοι του blog , που είναι δικαίωμά τους να  το διαχειρίζονται αυτοί όπως νομίζουν , οφείλουν  να δώσουν εξηγήσεις  στο κοινό .

5 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ΄ΠΟΛΛΑ...ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ......ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ....ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥς Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥΦ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ...ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ ...ΟΜΩς ΑΡΧΗΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...Ο ΤΟΥΦ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ......ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟς ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗς ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ...ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ (κος ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ) ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΝΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Η ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ=ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ=ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΧΘΟ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έ!καλά …………. σιγά τα ψέματα ……..αυτά που ανάρτησε το blog με αυτά που έγραφε και έλεγε ο Τουφεγγόπουλος επί εποχής τις δυναστείας του είναι ψιχουλάκια.
    Όλοι γνωρίζουν φίλε Σταύρο ότι ο κύβος ερίφδει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)