Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Έρευνα για παράτυπες επιδοτήσεις από τον Ο.Α.Ε.Δ Αριδαίας





 

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης έχει τεθεί ο Οργανισμός Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ) που εδρεύει και λειτουργεί στην Αριδαία, σχετικά με τις δραστηριότητές του και ειδικότερα στον τομέα των επιχορηγήσεων-επιδοτήσεων στους νέους επαγγελματίες.


Υπερωρίες... εργάζονται και οι προανακριτικές Αρχές της πόλης, σύμφωνα με το Karatzova com,  προκειμένου εξετάσουν έγκαιρα τον μεγάλο αριθμό μαρτύρων που εμπεριέχονται στην ογκοδέστατη δικογραφία που σχηματίσθηκε από τις Εισαγγελικές και διωκτικές Αρχές, καθ΄όσον μάλιστα υπάρχει κίνδυνος παραγραφής τυχόν αδικημάτων.

Στην υπόθεση  φέρονται να εμπλέκονται υπάλληλοι του υποκαταστήματος Αριδαίας, καθώς και αριθμός νέων επαγγελματιών της Αλμωπίας, που φέρεται ότι έλαβαν την επιδότηση χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις ή που ποτέ δεν άσκησαν  την επαγγελματική δραστηριότητα για την οποία έλαβαν αυτή.
Ανάμεσά τους , σύμφωνα με πληροφορίες μας , και κόρη πρώην δημάρχου της περιοχής , η οποία μάλιστα προσέφυγε και στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση , η οποία αναβλήθηκε να εκδικαστεί τον  ερχόμενο Μάρτιο.
Σύμφωνα με πόρισμα που συνέταξε ανώτατο στέλεχος του ΟΑΕΔ , η συγκεκριμένη φέρεται να επιδοτήθηκε παράνομα , όπως και πολλοί άλλοι.

Οι πολίτες της Αλμωπίας ελπίζουν και προσδοκούν, όπως γράφει χαρακτηριστικά το Karatzova com,  να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης, αν αποδειχθούν όντως ότι έγιναν ατασθαλίες κλπ παράνομες ή παράτυπες ενέργειες και διασπαθίσθηκε δημόσιο χρήμα. Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια και η εξέλιξη της όλης υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)