Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Αναπληρωτής Δήμαρχος ο Γιώργος Τραπεζανίδης



Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες μας που έφεραν τον Γιώργο Τραπεζανίδη να αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αναπληρωτής Δήμαρχος , όταν αυτός απουσιάζει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δήμαρχος κατέβαλλε πολλές προσπάθειες και επισκέφθηκε  αμέτρητες φορές στο γραφείο του, τον Γ. Τραπεζανίδη , προκειμένου  να τον πείσει  να δεχτεί το αξίωμα του Αντιδημάρχου
Η απόφαση ελήφθη στις 11 Μαρτίου, αλλά επίσημα δεν έγινε καμία ανακοίνωση . Αναρτήθηκε δε σήμερα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας. Για τα ακριβή του καθήκοντα θα ενημερωθούμε μέσω εφημερίδων εκτός περιοχής , όπως είναι και η προσφιλής τακτική του Δήμου.
Σύντομα αναμένεται να γίνει αλλαγή και της Αθηνάς Δούκα  από την προεδρία της ΔΗΚΕΔΑ . Στην θέση θα τοποθετηθεί ο Μάκης Δεμιρτζίδης. Σύμφωνα με άλλες ασφαλείς πληροφορίες έχουν υποβάλλει την παραίτησή τους από την Διοίκηση των Λουτρών ο Πρόεδρος Γιάννης Ιωαννίδης και ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Τζέκος. Το πιθανότερο να αναλάβει την προεδρία των Λουτρών ο ίδιος ο Δήμαρχος , καθώς φέρεται να μην εμπιστεύεται κανέναν .
Στο μεταξύ από τους Αντιδημάρχους που αντικαταστάθηκαν δεν αξιοποιήθηκαν πουθενά ο Τάσος Τσαβδάρης και ο Γιώργος Ταγκαλίδης.
Ενώ χωρίς εκπροσώπηση είναι η  Αριδαία , μετά τη αντικατάσταση του Βασίλη Κανονίδη,   τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του Χρήστου Σπρίτου και την  εντός ολίγων ημερών αντικατάσταση της Αθηνάς Δούκα.
Είναι προφανές ότι ο Δήμαρχος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην Δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου, αφού αξιοποιεί και τους πέντε προερχόμενους από εκεί συμβούλους της παράταξής του. Προφανώς ακόμα διαπιστώνει περισσότερες ικανότητες σε αυτούς.

4 σχόλια:

  1. πόσα παίρνουν οι αντιδήμαρχοι ξέρει κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα μισά σίγουρα απο τους προηγούμενους και άλλοι δεν πληρώνονται καθόλου.Η πιο σωστή στην διαχείρηση του δημόσιου χρήματος δημοτική αρχή που πέρασε τα τελευταία χρόνια...με απόδειξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 10ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΕΓΓΕΛΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ, Ε ΤΟΤΕ Κ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ Κ ΤΥΠΙΚΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΙΛΑΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ!ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Ε ΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΙ Κ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ Κ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ, ΑΝ Κ ΕΙΧΑΜΕ 3-4ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:11 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)