Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Εργολάβος καταγγέλλει παρανομίες στον Δήμο Αλμωπίας



 
                                                                                       



Παράνομη και καταχρηστική πληρωμή μέρος δημοπρατούμενου έργου στον Δήμο Αλμωπίας που δεν εκτελέστηκε.Αυτό υποστηρίζει στην παρακάτω καταγγελία του ο Γιάννης Πασχαλίδης, την οποία όπως υποστηρίζει κατέθεσε και στην Εισαγγελία. :







Κοινοποιείται              
 1.Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας.                          2.κ.Δήμαρχο Αλμωπίας  
                Για ενημέρωση  
   1.Δημοτικοί σύμβουλοι (27)    
  2.Τοπικήεφημερίδα Γεγονότα.

Πρός 
Την εισαγγελία πρωτοδικών  Έδεσσας


Παράνομη και καταχρηστική πληρωμή μέρος δημοπρατούμενου έργου στον Δήμο Αλμωπίας που δεν εκτελέστηκε.



Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα                                                                                                                   Είμαι πολίτης του Δήμου Αλμωπίας ονομάζομαι Πασχαλίδης Ιωάννης του Χρήστου κάτοικος τοπικής κοινότητας Κωνσταντίας  Αριθμός  Δελτίου Ταυτότητας  ΑΒ 876629 τηλ.2384024585 -  6944365846 και  σας καταγγέλλω τα παρακάτω.                                                                                                 
Στις 23 Ιουνίου του 2011 στον Δήμο Αλμωπίας δημοπρατήθηκε  έργο με τίτλο   «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ « με αριθμό μελέτης 03/2011  προϋπολογισμού δαπάνης 150.000,00€. Ανάδοχος του έργου αναδείχτηκε ο Γ.Ε.  ΕΡΓΟΛΗΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ  κάτοικος Αριδαίας οποίος με υπεργολαβίες ανέθεσε εργασίες  75.000,00€  στον καταγγέλλοντα  Πασχαλίδη Ιωάννη του Χρήστου κατασκευαστή ηλεκτρομηχανολογικών  έργων με έδρα την Αριδαία και εργασίες 75.000,00€  στην κατασκευαστική εταιρία Τ… , ΟΕ που έχει έδρα την Έδεσσα.Η κατασκευαστική εταιρία Τ… ,  ΟΕ κατασκεύασε  μέχρι τέλος αρδευτικής περιόδου 2011 εργασίες λιγότερες των  30.000,00€.  Εμφάνισε όμως με  συναίνεση του Δημάρχου με τον  3ο και 4ο λογαριασμό στην παρά πάνω εργολαβία εργασίες  αξίας 74.038,02€  με πλαστά  ημερολόγια εργασιών και με ψευδείς βεβαιώσεις (υπογραφές) από την αρμόδια επιβλέπουσα τεχνική υπηρεσία  του Δήμου ότι πραγματοποιήθηκαν εργασίες αυτού του ποσού. Χωρίς δε και την παραλαβή κάθε εργασίας από τον κάθε πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος ως όφειλαν. Από το παραπάνω ποσό έχει ήδη πληρωθεί η κατασκευάστρια εταιρία Τ…    ΟΕ μέσω του αναδόχου εργολάβου  Γ.Ε. περίπου 37.000,00€ επίκειται δε για πληρωμή το υπόλοιπο ποσό που είναι βεβαιωμένο. Ζήτησα από τον ίδιο Δήμαρχο παρουσία του Δημοτικού συμβούλου Σπρίτου Χρήστου διευκρινήσεις για τα παρά πάνω και μου απάντησε ότι θα το δώ. Πιστεύω ότι το είδε αλά δεν έκανε τίποτα .                                                                                                           Κύριε  Εισαγγελέα ,θεωρώ ότι είναι παράνομη η ενέργεια του  κ. Δημάρχου  Αλμωπίας και επειδή έχω έννομο  συμφέρον για αυτό και σας την καταγγέλλω.                                                                                                                    Είμαι στην διάθεσή σας για λεπτομερή στοιχεία της καταγγελίας μου (αντίγραφα 3ου και 4ου λογαριασμού, εικονικά ημερολόγια εργασιών με υπογραφές της τεχνικής υπηρεσίας και του Δημάρχου). Στην διάθεσή σας πιστεύω ότι είναι και οι Πρόεδροι του κάθε Δημοτικού διαμερίσματος.                                                    
                                                                                                 Με τιμή
          Πασχαλίδης Ιωάννης

5 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΛΑ ΝΑΠΑΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. egv leo o toyuegopoylos ton bazi

      Διαγραφή
    2. εγω λεω τον βαζει ο παληκογλου δημαρχε

      Διαγραφή
    3. Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΠΑΡΑΣΧΟ ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

      Διαγραφή
  2. κοιτα πως ερχονται τα πραγματα,ο κυριος πασχαλιδης ετρεχε για να κανει δημαρχο τον πασοη και τωρα τον καταγγελει,και επειδη γνωριζω τον γιαννη τον πασχαλιδη σας λεω ανεπιφιλακτα οτι ο δημαρχος πρεπει να τα εχει κανει μπαχαλο, αλωστε φενεται και απο τις παρετησεις των συμβουλων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)