Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Μαύρα μεσάνυχτα η παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης του Συμπαραστάτη του Δημότη του Δήμου Αλμωπίας



Με μεγάλο τέχνασμα επιχειρούν να υποβαθμίσουν την ετήσια έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης  του Δήμου Αλμωπίας Σταύρου Κλεισούρη .

Την έβαλαν για την Παρασκευή 28 Ιουνίου μετά τον Απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2012, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.
Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ξεπεράσουν τα μεσάνυκτα . Με δεδομένο ότι θα προηγηθεί  και η γενική συνέλευση  της επιχείρησης των Λουτρών , οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσοι θα αντέξουν να ακούσουν την έκθεση του Συμπαραστάτη .
Η ώρα του ορισμού της παρουσίασης της έκθεσης  έρχεται να επιβεβαιώσει τις  κακές πλέον σχέσεις της πλειοψηφίας με τον Συμπαραστάτη και γενικότερα την αντίληψη που έχει πλέον για τον θεσμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση  του Δήμου Αλμωπίας θα πραγματοποιηθεί ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν. 3463/2006, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την 28η του μηνός Ιουνίου, έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.30’ (9:30 μ.μ.), με θέματα:
1) «Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2012, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης».
2) «Ετήσια Απολογιστική Έκθεση έτους 2012 του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας.»

1 σχόλιο:

(3)