Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Επανεκκίνηση στον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας



Επανεκκίνηση για τον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας με φόντο τις επικείμενες αλλαγές στη Διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ,σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές .
Η Τελευταία ευκαιρία και τελευταία προσπάθεια για ανασύνταξη των δυνάμεων και το πέρασμα στην αντεπίθεση, τέθηκε ξανά στο τραπέζι. Στενοί αιρετοί συνεργάτες του Δημάρχου εκτιμούν ότι χρειάζεται άμεση και χωρίς χρονοτριβή αλλαγή πορείας και στην  επικοινωνιακή πολιτική . Διαφορετικά η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη . Μεγάλο και μοναδικό πρόβλημα (που μεγαλώνει διαρκώς)  είναι η ανυπαρξία ή η λανθασμένη πολιτική στον επικοινωνιακό τομέα, με αποτέλεσμα και τα πάρα πολλά (κατά την ΄άποψή τους )  να μην γίνονται γνωστά .  Εκτιμάται επίσης ότι πρέπει να γίνει διαφορετική εκτίμηση για τους λεγόμενους «διαφωνούντες»  που έχουν άλλη άποψη για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου, ενώ ουσιαστικά στις ψηφοφορίεςστηρίζουν τη παράταξη.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν άμεσες αλλαγές θεωρείται βέβαιο ότι οι περισσότεροι θα αναζητήσουν αλλού την πολιτική τους τύχη.

7 σχόλια:

  1. δηλαδή το σύνθημα δεν είναι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ , αλλά , ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ !!! χαχαχαχαχαχαχα αυτός δεν είναι συνδυασμός , κομπιούτερ είναι , χαχαχαχαχα , πόσο αστείοι κατάντησαν , Δημήτρη , υπάρχει και το DELETE... χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΧΑ. ΧΑΧΑΝΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΡΛΑ. Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΓΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΣΠΡΙΤΟΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αραγής ;;;;;;;;;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ενωμένος ;;;;;;;;;;; νισάφι αδερφέ , θα μας πνίξεις.............. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τέρμα οι αλλόθρησκοι ; ΩΠΑ !!! ΚΑΛΜΑ !!! ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙΣ................................ΣΠΡΙΤΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΧΑΣ.

      Διαγραφή
    4. σωστός ! χαχαχαχα 2:18 καιρό είχα να γελάσω έτσι , χαχαχαχαχα 12:12 και 5:55 μάλλον ο ίδιος είσαι...σε ευχαριστώ,τόσο γέλιο χαχαχα χαχαχα χαχαχα . δήμαρχε,να προσέχεις μόνο, τον 2:18 γιατί το ξύλο που θα πέσει ,ειδικά για τα λουτρά , εσύ θα το φας και από τους χωριανούς σου... τόση ανικανότητα ! ε ! με πορίσματα και λάσπη , δεν έρχονται τουρίστες ! καλά λένε ότι το γέλιο φέρνει ξύλο !

      Διαγραφή
    5. 9:06 εσύ με το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΧΑΣ αλλά και στο μπλοκ που αφήνει τους χαρακτηρισμους-ύβρεις(ΗΛΙΘΙΟΣ,ΝΤΙΡΛΑ) : αν σου λείπουν επιχειρήματα,έτσι να εκτίθεσαι με ύβρεις . και ανέβασε τους τόνους . μόνο που με το ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ προσβάλλεις και τους της δημοτικής αρχής και όλους τους πολίτες! χώρια που σε αναγνώρισα , κατά τα άλλα ορθογράφε συνδημότη...

      Διαγραφή
    6. ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ...
      ΕΙΣΑΙ ΧΑΧΑΣ ΟΤΙ ΚΙ' ΑΝ ΠΕΙΣ...

      Διαγραφή

(3)