Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ανατροπές για τον διαγωνισμού του αποχετευτικού έργου της Αριδαίας;




Τίποτα δεν αποκλείεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , ακόμα και ανατροπές στον διαγωνισμό του αποχετευτικού έργου της Αριδαίας.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπή ς προκειμένου να εξετάσει τις ενστάσεις των εταιριών που συμμετείχαν . Τα μέλη της επιτροπής ειδοποιήθηκαν ότι η συνεδρίαση αναβάλλεται . Όπως είναι γνωστό το έργο αρχικά κατακυρώθηκε υπέρ του 4ου μειοδότη με εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις της επιτροπής διαγωνισμού και του νομικού συμβούλου του Δήμου. Ομόφωνα η επιτροπή διαγωνισμού πρότεινε να πάει το έργο στον πρώτο μειοδότη. Ο νομικός σύμβουλος με τεκμηριωμένη γνωμοδότηση είχε αποφανθεί ότι είναι βάσιμες οι ενστάσεις που είχαν υποβληθεί. ΄Ετσι η οικονομική επιτροπή με ψήφους πέντε υπέρ είχε ταχθεί με την άποψη του νομικού συμβούλου και το έργο δόθηκε στον τέταρτο μειοδότη. Ο Δήμαρχος είχε ψηφίσει το περιβόητο λευκό που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Ο ίδιος δικαιολογώντας την στάση του , είχε δηλώσει γραπτά μεταξύ άλλων, ότι υπήρχαν αντικρουόμενες απόψες , ενώ χαρακτήριζε την πρόταση της επιτροπής διαγωνισμού , τηλεγραφική. Λευκό είχε ψηφίσει και η Μαρτίνα Ζιάκα.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές αναμένονται νέα στοιχεία που μπορεί να αλλάξουν ξανά τη σειρά και το έργο να πάει στον πρώτο μειοδότη.

2 σχόλια:

  1. Τι λέτε ρε παιδιά; Ετσι εύκολα θα αφήσει ο εργολάβος που έχει πάρει όλα τα μεγάλα έργα στον νομό τώρα εφέτος, να πάει το έργο στον πρώτο ξανά;
    Για να δούμε τι θα γίνει;; Εχει ενδιαφέρον.
    Για πότε ξανά η συνεδρίαση που αναβλήθηκε σήμερα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)