Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Διαχωρίζει τη θέση του ο ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών για τα επεισόδια στο Δημαρχείο






Με αφορμή τα λεκτικό και όχι μόνο επεισόδιο της διοίκησης της ΠΑΕ και της δημοτικής αρχής του Δήμου Πέλλας ο ΓΑΣ διαχωρίζει την θέση του με ανακοίνωση.

Η Ανακοίνωση του ΓΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών
Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες γεγονότων που υποβαθμίζουν την ποιότητα του δημοσίου βίου της πόλης μας.
Αν κάτι έγινε μια φορά μπορείς να το χαρακτηρίσεις σύμπτωση ή τυχαίο γεγονός. Όταν επαναλαμβάνεται σε διάστημα λίγων ημερών δείχνει ότι πρόκειται για μια συγκεκριμένη επιλογή στην συμπεριφορά της διοίκησης  της ΠΑΕ για να διεκδικήσει τα «δίκια της» , όπως είδαν όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου ή έξω από αυτήν. Αυτή είναι  η εικόνα που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω για την ομάδα που εκπροσωπεί την Πόλη μας στην 2η σε τάξη εθνική κατηγορία; Η ρήξη με τον  αλλά και όλους βοηθάει την ομάδα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της; ¨όπως και να έχει όμως η λύση μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα από διάλογο. Τραμπουκισμοί και επιθέσεις δεν λύνουν κανένα πρόβλημα αντίθετα οδηγούν την ομάδα σε μια κλιμακούμενη  απαξίωση και διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο.
Εμείς στο ΓΑΣ διαχωρίζουμε τη θέση μας και καταδικάζουμε συμπεριφορές σαν τις προχθεσινές . καλούμε τις 2 πλευρές να σταθούν  στο ύψος των περιστάσεων και στο μέτρο του δυνατού να βρουν μια λύση που να μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί ο καιρός των ανέξοδων  υποσχέσεων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, κι όλα αυτά για το καλό της ομάδας άλλα και την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση της πόλης μας μέσω του δημοφιλούς αθλήματος του ποδοσφαίρου.
Με τιμή για τον ΓΑΣ Αναγέννηση
Ο πρόεδρος
Κώστας Σαββουλίδης

2 σχόλια:

  1. se alles poleis peftei ksulo gia tin omada tous.Stin Almopia o Dimarxos pernaei zaxari kai as afinei ton Almopo sti tuxi toy.Krima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν προτείνεις ρε φιλε τι θελεις να κανει ο δημαρχος για τον Αλμωπα; Να δώσει λεφτά απο το ταμείο του δήμου; (ξέχασε το, αν το κανει θα πάει φυλακή). Να δώσει τον μισθό του για την ομάδα; (εσύ ο ίδιος θα τον χαρακτηρίσεις μ....). Πάντως ένα είναι σίγουρο. Ακριβώς αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ για την ομάδα, το ίδιο μπορεί να κάνει και ο δήμαρχος. Τώρα πες μας εσύ τι έκανες για την ομάδα για να απαιτήσουμε το ίδιο και απο τον δήμαρχο. Φυσικά εσύ δεν έκανες τίποτα. Και στους αγώνες πηδάς την μάντρα για να μην πληρώσεις εισιτήριο και ζητάς ρέστα απο τους άλλους. κρίμα σε εσένα και αλοίμονο στα μελη του δσ και όσους στηρίζουν την ομαδα. καληνύχτα zaxari

      Διαγραφή

(3)