Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεχίζει τις επαφές ο Ανδρέας Κόγιος




Συνεχίζει τις καθημερινές επαφές ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας  Ανδρέας Κόγιος
με δημότες της Αλμωπίας, αλλά και ανθρώπους που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ενεργά στις εκλογές. Η υπόθεση της τοπικής αυτοδιοίκησης κατά την άποψή του είναι υπόθεση συνεργασιών και όχι υπόθεση μόνο ενός ανθρώπου , που επιθυμεί να καταγραφεί στην ιστορία ότι διατέλεσε δήμ
αρχος Αλμωπίας.

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙΡΙΕΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)