Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Εκλογές ΝΔ: Μία ικανή παράγκα και μία ανίκανη εταιρία - Όλη η αλήθεια για το οργανωμένο φιάσκο



papamimikos-molotof
Πριν ένα μήνα, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μπήκε στην ΚΕΦΕ μαινόμενος γιατί μυρίστηκε ότι οι εγκάθετοι του συστήματος Σαμαρά-Παπαμιμίκου-Τζιτζικώστα πήγαιναν να στήσουν το παιχνίδι και κατήγγειλε την “παράγκα” της Συγγρού, κάποιοι έπεσαν να τον “φάνε” λέγοντας ότι δεν έπρεπε να κάνει φασαρία.


Τώρα ένα μήνα μετά δικαιώνεται. Και δικαιώνεται γιατί είχε δίκιο. Η περίφημη αυτή επιτροπή ΚΕΦΕ που θα... διοργάνωνε με απόλυτη “διαφάνεια” τις εκλογές το μόνο που είχε στο μυαλό της είναι την προβοκάτσια που τελικά έγινε.

Το παιχνίδι ήταν στημένο από ανθρώπους του Αντώνη Σαμαρά που είχαν προσχωρήσει ως πρωτοπαλίκαρα στο στρατόπεδο Τζιτζικώστα.

Είχαν λοιπόν, την λειτουργική διάθεση να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την διεξαγωγή των εκλογών, για να μπαχαλοποιήσουν τη ΝΔ και να εκθέσουν τον Βαγγέλη Μειμαράκη, ειδικά από τη στιγμή που το σαφές προβάδισμά του αποτυπωνόταν σε όλες τις μετρήσεις και σε όλες περιοδείες του Προέδρου της ΝΔ.
Και πως το έκαναν αυτό οι κύριοι Τσιμάρας και Παπαμιμίκος (Γενικός Δντής ΝΔ και Γραμματέας ΝΔ αντίστοιχα);;
1) Επιλέγοντας μία εταιρία (Ο.Ε.) που συνεργαζόταν στενά με το επιτελείο του Σαμαρά. Επιλέγοντας μία εταιρία η οποία λόγω του μεγέθους της και της πίεσης χρόνου έπρεπε να φέρει εις πέρας ένα έργο δυσανάλογο με τις ικανότητές της. Και αν η εταιρία δεν ήταν στο κόλπο για να τα κάνει όλα μπάχαλο, σίγουρα είχε όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει το εργαλείο ανικανότητας για να σκοτώσει τη διαδικασία.
2) Ακόμη το κατάφεραν διοργανώνοντας τα εκλογικά τμήματα όπως ακριβώς και στις εθνικές εκλογές!! Χαοτικά. Μέχρι τελευταία στιγμή το πρωϊ άλλαζαν συντονιστές. Κάπως έτσι έγινε και στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, τότε που η ΝΔ δεν είχε εκλογικούς αντιπροσώπους και έμεινε απροστάτευτη...Τυχαίο; Ο κ. Κόλλιας γνωρίζει κάτι;

Και αυτό γιατί γνώριζαν (από τις εσωκομματικές εκλογές του 2009) ότι μόνο με αλχημείες μπορούσαν να πάρουν ξανά τη ΝΔ στα χέρια τους.

Για την ιστορία, το 2009 είχε επιλεγεί "εταιρεία", η οποία στις 12 το μεσημέρι αδυνατούσε να διεξάγει τις εκλογές καθώς έπεσε όλη η ηλεκτρονική υποδομή που τάχατες είχε εγγυηθεί και συνεχίστηκε η ψηφοφορία χειρόγραφα δίνοντας τη δυνατότητα σε εγκάθετους να διπλο-τριπλο-τετραπλο ψηφίσουν. Και φυσικά χωρίς ούτε καν να ζητούν αστυνομική ταυτότητα.

Οι γνωστοί ψηφοθήρες-εκλογομάγειρες λοιπόν έβαλαν σε εφαρμογή και τώρα το σχέδιό τους.

Έβλεπαν το ρεύμα υπέρ του Βαγγέλη Μειμαράκη και απεργάζονταν όλους τους τρόπους για να τα κάνουν μπάχαλο.

Δεν είναι τυχαίο, ότι ο κύριος Παπαμιμίκος ουδέποτε έφερε στην ΚΕΦΕ, παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα του είχε ζητηθεί, τη σύμβαση με την εταιρεία. Και ουδείς γνωρίζει τι είχε ο ίδιος συμφωνήσει με την εν λόγω εταιρεία.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μειμαράκη στην ΚΕΦΕ και ελάχιστα από τα μέλη που δεν ήταν εγκάθετοι ζητούσαν να παρουσιαστεί εκπρόσωπος της εταιρείας ουδέποτε παρουσιαζόταν παρά μόνο τρεις μέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι από τις συνεδριάσεις της επιτροπής δεν κρατιόντουσαν πρακτικά και παρά τις διαφωνίες ο Παπαμιμίκος έδινε εντολή εκ των υστέρων να βγαίνουν οι αποφάσεις ομόφωνα!!!!!!

Ο τύπος αυτός που εκπροσωπεί την γνωστή παράγκα ακόμη Γραμματέας του κόμματος είχε εγκαταλείψει το γραφείο του στη Συγγρού και είχε προσφέρει υπηρεσίες μαζί τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος κύριο Τσιμάρα, στο αρχηγείο του Τζιτζικώστα. Και μαζί τους και άλλοι πολλοί υπάλληλοι της επίσημης ΝΔ που περιέργως το τελευταίο μήνα είχαν εξαφανιστεί!!

Γι αυτό άλλωστε και μετά το φιάσκο, που οι ίδιοι σχεδίασαν και υλοποίησαν, όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν ως όφειλαν ή όπως αρμόζει σε πολιτικά ή διοικητικά πρόσωπα που φορούν ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! που έχουν τσίπα, αλλά κρύφτηκαν πίσω από τις απρέπειες τους.
Δεν τους ενδιάφεραν καθόλου οι χιλιάδες ψηφοφόρων που θα έβρισκαν κλειστά τα εκλογικά κέντρα... ή καλύτερα δεν τους ενδιέφεραν διότι ΔΕΝ θα ψήφιζαν Τζιτζικώστα!

Και όλα αυτά σε μία στιγμή που ο τόπος δοκιμάζεται, η κυβέρνηση παραπαίει και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του απειλείται να χάσει τη δεδηλωμένη.

Αυτά για να ξέρουμε ποιοι θέλουν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια στην εξουσία την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Τώρα πια αποκαλύφθηκε.

Είναι η γνωστή πια “παράγκα” της Συγγρού και τα οικονομικά συμφέροντα που τη στηρίζουν και που στηρίζουν με νύχια και με δόντια την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

Και για την ιστορία...... Τα λίγα αποτελέσματα που κατέφθασαν στη Συγγρού από εκλογικά τμήματα που είχαν ψηφίσει χειρόγραφα Νεοδημοκράτες ψηφοφόροι έδειξαν εκλογή του Βαγγέλη Μειμαράκη από τον πρώτο γύρο.

Έτσι εξηγούνται όλα.

Η παράγκα και η διαπλοκή έπαιξε τα ρέστα της.

Τώρα πια ξεγυμνώθηκαν. Έπεσαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν στη ΝΔ και τον Βαγγέλη Μειμαράκη.

Οι αγνοί Νεοδημοκράτες είναι έξαλλοι.

Τώρα πια αυτό που προέχει είναι να μείνει η ενωμένη η ΝΔ και να διαλυθεί η Παράγκα!

Ινστρούκτορας
www.tokentro.com

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    Η ΣΑΜΑΡΟΠΑΡΑΓΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΟΙ ΣΑΜΑΡΟ-ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ .... ΚΕΡΑΣΜΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΤΕΜΕΚ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 2009 ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 90000 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΧΕ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ
    ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)