Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Για τις διώξεις και των ντόπιων μίλησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας






Χύμα και τσουβαλάτα τα είπε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας  την Κυριακή στην Αριδαία ,κατά των δηλώσεων του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε όχι μόνο στις διώξεις των ποντίων , αλλά και των ντόπιων , πολλοί από τους οποίους  είτε εκδιώχθηκαν είτε αναγκάστηκαν να φύγουν από τον τόπο τους . Υπενθύμισε ακόμα την στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών  από Κρήτες και Πελοποννήσιους . Κανένας ντόπιος δεν διοριζόταν στο δημόσιο γιατί το κράτος δεν τους είχε εμπιστοσύνη.
Ο Δ. Μπίνος , απέδωσε πολιτική σκοπιμότητα στις δηλώσεις του υπουργού παιδείας, ενώ τις χαρακτήρισε σκόπιμα διαστρεβλωμένες. Συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση.
«Ζούμε έναν σκοταδισμό της ιστορίας. Απαιτείται η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας για τους Πόντιους τόνισε μεταξύ άλλων »

19 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ,ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ,ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ,ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ πού ενημερωμένος φαίνεσαι, ξέρεις και τι έχει καταγγείλει το Ο.Τ.? και επειδή λυπάσαι που παραβρεθηκες, μόνο ο καταρρακτης της εδεσσας σε ξεπλένει

      Διαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ Κε ΜΠΙΝΟ,ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΟΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ.ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑ ΤΣΙΑΡΚΝΙΑΣ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή ρε 10:12 δεν αντέχεις τις αλήθειες? ή με το αίσχος κάλυψες τα αίσχη? ρεε βλαμένε πασάσο δεν είχαν όλα τα χωριά της αλμωπίας? χιλιάδες δεν εκδιώχθηκαν και από την αλμωπία λόγω καταγωγής και θρησκεύματος? εσύ αν θέλεις να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου είναι δικό σου πρόβλημα. όμως η αλήθεια είναι αλήθεια.

      Διαγραφή
  4. Χαιρομαι ιδιαιτερως σημερα,σαν αριστερος,για την τοποθετηση του Δημαρχου μας σχετικα με τις διωξεις των Ντοπιων απο το Ελληνικο κρατος.Εμεις οι αριστεροι,δεν τολμουσαμε να το πουμε.Και αν το λεγαμε μας αντιμετωπιζαν σαν ανθελληνες,σκοπιανους κ.λ.π. Απο σημερα θα μπορουμε να το διαλαλουμε ευθαρσως,καθοτι εχουμε την δηλωση του Δημαρχου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορείτε όλοι, Πόντιοι και Ντόπιοι, δεξιοί και αριστεροί να βγάλετε το σκασμό; Τι είναι αυτά που γράφετε; Καταλαβαίνετε τι κάνετε; τι πετυχαίνετε;
    Ο Υπουργός Φίλης είναι άσχετος, ο δήμαρχος είναι βλάκας και επικίνδυνος όπως λέτε. Εσείς τι είστε; Σταματήστε τα διχαστικά σχόλια και αγνοήστε και τον Σαμάνδη που γράφει συχνά σαχλαμάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταζεστε αραγε,αν αυτα που ειπε ο Δημαρχος,τα ελεγε,οχι ο Φιλης,αλλα ενας απλος Βουλευτης δημοκρατικος 'η πρωην Δημαρχος,τι θα γινοταν απο ολους αυτους τους εθνικοφρονες;αλλα τωρα το ειπε ενας Δεξιος,αρα Ελληναρας και ουδεν προβλημα.Εκτος εαν ο Κος Μπινος,προεκυψε σαν νεος 'ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ',οπως ο πρωην υπουργος της ΝΔ 'ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ' Παναγιωτοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητηρια κυριε δημαρχε για τις αληθειες που ακουστηκαν.Καιρος και αλλοι στρουθοκαμηλοι να σηκωσουν το κεφαλι τους απο το χωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. με ένα βλάκα αγράμματο υπουργό συναγωνίζεται ένας βλάκας γραμματιζούμενος δήμαρχος.
    το κακό είναι οτι αυτοί μας κυβερνούν καληνύχτα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς τον πανέξυπνο γραμματιζούμενο τζιχαντιστή, που κάνει ντα ¨τον αγράμματο υπουργό και τον βλάκα δήμαρχο¨, ευτυχώς που έχουμε εσένα και λέμε καλημέρα Ελλάδα αντί για το καληνύχτα που εσύ μόνο ως ουφο έχεις στο μυαλό σου. Τώρα μετά από όσα έγραψες μας έπεισες ότι είσαι αυτοφυής και ευφυής. ας πουμε γαίδαρος ή μουλάρι

      Διαγραφή
    2. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΛΕΠΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΗΣ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  9. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΔΙΚΟ , ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ . ΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ σαμανδη τι ακριβως εκπροσωπει το site σας? για να ξερουμε τι μας γινεται..ειστε με το συριζα αλλα ο κ σηφακης ειναι αξιοπρεπεστατος κ σιγουρα δε συμφωνει με τις αποψεις του συγκεκριμενου θεματος πολλων συμμετοχοντων ..ενας ελληνας συριζαιος υπαρχουν και αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεις να μας εξηγησης τι ακριβως θελης να πης ........ενας Ελληνας συριζαιος υπαρχουν και αυτοι.
      Δηλαδη ολοι οι υπολοιποι συριζαιοι δεν ειναι Ελληνες .
      Να μας πης τι ειναι

      Διαγραφή
  11. Απάντηση στον 7:45 μμ αγαπητέ φίλε προσπαθείς και συ, καλοπροαίρετα θέλω να πιστεύω, να βάλεις ταμπέλα στο site μας. Από που προύπτει ότι εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ κάποιο άλλο κόμμα ή ο,τιδήποτε άλλο;. Αφουγκράζεται και καταγράφει την τοπική κοινή γνώμη. Είναι τόσο απλό. Αλλά σήμερα το απλό , το αυτονόητο και κυρίως το δημοσιογραφικό έχει χαθεί στον γενικώτερο συφερτό που επικρατεί και σε αυτό τον χώρο. Απλά με την ευκαιρία υπενθυμίζω ότι τα ΜΜΕ που διαθέτουμε ,έχουν ως αρχή στη πράξη αυτό που διατύπωσε ο Βολταίρος :«Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες».

    Πέτρος Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος Βολταίρος? Τι τους λες? Πες τους για καμια Παολα-Παντελιδη γιατι μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους....Δεν μπορει να πει ΚΑΝΕΝΑΣ οτι δεν υπηρξε γενοκτονια τον Ποντιων η οτι οι Ντοπιοι τους υποδεχτηκαν μετα βαιων και κλαδων! Αλλα καθε νομισμα εχει δυο οψεις... Δεν περασαν και λιγα οι ντοπιοι!Βλεπετε ο βορρας ηταν μια ζωη το παραπαιδι των Ελληνων! Παιδια κατωτερου θεου μια ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)